Η Βίκυ Παγιατάκη προβλέπει αλλαγές και απρόοπτα αυτή την εβδομάδα - Ποια ζώδια επηρεάζονται (Βίντεο)

Υποχρεώσεις κι εντάσεις έχει η καθημερινότητά μας.

Η Βίκυ Παγιατάκη προέβλεψε αλλαγές και απρόοπτα για αυτή την εβδομάδα μιας κι ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη.

Η γνωστή αστρολόγος, μάλιστα, αναφέρθηκε σε υποχρεώσεις κι εντάσεις κατά τη χθεσινή (29/10) εμφάνισή της στην πρωινή εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε».

Αναλυτικά:

Κριός: Με κούραση και απρόοπτα ξεκινά η εβδομάδα. Πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις έρχονται. Πολλά έξοδα, επίσης, τη Δευτέρα και την Τρίτη. Πολλά σκαμπανεβάσματα στα ερωτικά σας. Μη βιάζεστε να διαγράφεται άτομα. Δώστε χρόνο εκεί που αξίζει. Από Τετάρτη βάλτε τα πιο σημαντικά θέματα της εβδομάδας.

Ταύρος: Μια μικρή βοήθεια αλλάζει το κλίμα. Η Σελήνη αλλάζει και ο απόηχος της Πανσελήνου εξαφανίζεται. Δε θα φτιάξουν όλα με τη μία αλλά κάτι θα αλλάξει σιγά σιγά. Θα γίνετε πιο μαχητικοί με πιο υγιή τρόπο. Θέματα που αφορούν οικονομικά, ταξίδια και μετακινήσεις, βάλτε τα από Τετάρτη και μετά. Ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, θέση ουδέτερη για σας και όχι τόσο ανταγωνιστική.

Δίδυμοι: Το χρήμα και η ασφάλεια σε προτεραιότητα. Οι άνθρωποι που σας αγαπούν είναι πολύ σημαντικοί για σας. Προσοχή στα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα. Σε σας συμφέρει αυτά να τα τρέξετε την Τρίτη. Μια μέρα που παρέχεται η δυνατότητα να κινηθείτε άνετα. Από Τετάρτη και μετά θα υπάρξουν παρεμβολές, καθυστερήσεις και ανατροπές.

Καρκίνος: Μετριάστε τον παρορμητισμό σας. Η Σελήνη στο ζώδιό σας σας κάνει να θέλετε να αλλάξετε πράγματα γρήγορα, δεν είναι σωστό όμως. Θέλει ψυχραιμία. Εξαιρετικές μέρες οι πρώτες της εβδομάδας. Αλλαγές έρχονται αλλά μην ανησυχείτε, θα τις ξεπεράσετε κάθε δυσκολία.

Λέων: Πολλά πράγματα συμβαίνουν στο παρασκήνιο και στα κρυφά. Δεν είναι, όμως, αναγκαστικά κακό. Χρειάζεται υπομονή από εσάς γιατί δεν είναι εύκολο να βρεις πρόθυμα αυτιά να σε ακούσουν και να σου συμπαρασταθούν. Προσοχή στο ρίσκο και μεταθέστε σημαντικά πράγματα από Τετάρτη και μετά.

Παρθένος: Με γρήγορες κινήσεις και αποφάσεις ξεκινά η εβδομάδα. Η εύνοια που υπάρχει θα σας βοηθήσει. Από Τετάρτη και μετά θα ταλαιπωρηθείτε περισσότερο και τα πράγματα θα είναι πιο μπερδεμένα.

Ζυγός: Αυξημένες υποχρεώσεις και πίεση τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Πολλά απρόοπτα Δευτέρα και Τρίτη. Από Πέμπτη η Αφροδίτη θα έρθει στο ζώδιό σας και τα επαγγελματικά και ερωτικά θα πάρουν μπρος. Υπομονή τώρα. Δεν είναι τραγικές μέρες αλλά εντάξει, υπομονή.

Σκορπιός: Σιγά σιγά χαμογελάτε τώρα. Ο Ερμής σας φέρνει ιδέες για πράγματα. Κάντε λίγη υπομονή, κι αν τα πράγματα δε συμβαίνουν γρήγορα, στο τέλος θα τα καταφέρετε.

Τοξότης: Γίνονται πράγματα και συζητήσεις. Μπείτε μέσα σε αυτές. Από Τετάρτη και μετά θα έχετε ώθηση για να καταφέρετε πράγματα που θέλετε. Ακούστε τους άλλους και όσα λένε, μπορεί να ‘χουν δίκιο.

Αιγόκερως: Λεπτές ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Η Σελήνη, τη Δευτέρα και την Τρίτη, δείχνει ότι πρέπει να το δείτε πιο διπλωματικά για να μην έρθουν συγκρούσεις. Από Τετάρτη και Πέμπτη δε θα χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω.

Υδροχόος: Φιλτράρετε πρώτα τα λόγια σας πριν μιλήσετε. Νιώθετε την ανάγκη να δώσετε μια κλωτσιά αλλά μην το κάνετε. Ο Ερμής από την Τετάρτη θα φέρει βοήθεια. Άνθρωποι βοηθούν και ο Νοέμβρης που έρχεται θα σας βοηθήσει πολύ.

Ιχθείς: Δευτέρα και Τρίτη είναι δυο μέρες κομμένες και ραμμένες για σας και τα θέματά σας. Υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία και είναι δυο βοηθητικές μέρες για συμφωνίες, λύσεις και μεταφορές.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ