Γυναικείο πουλόβερ: 35 φανταστικοί συνδυασμοί για να ξεχωρίσετε (Φωτό)

Το oversize style στο ντύσιμο αποτελεί μια από τις κορυφαίες τάσεις για την σεζόν. Ένας απλός τρόπος για να το υιοθετήσετε είναι τα φαρδιά γυναικεία πουλόβερ.

Ένα από τα ζεστά ρούχα που αγαπάμε πολύ το Φθινόπωρο / Χειμώνα, δεν είναι άλλο από το πουλόβερ. Στα καταστήματα μπορούμε να βρούμε μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών σχεδίων που καλύπτουν όλα τα γούστα και ανάλογα με τον συνδυασμό που θα κάνουμε, μπορούμε να τα φορέσουμε σε κάθε περίσταση.

Μάλιστα τα πλεκτά γυναικεία πουλόβερ με ανάγλυφα σχέδια πλεξούδας, πολύχρωμους ρόμβους, αλλά και ιδιαίτερες ζωγραφιές αποτελούν κλασσικά κομμάτια για μια καθημερινή εμφάνιση. Συνδυάζονται υπέροχα με φούστα, αλλά και με παντελόνι.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και τα μάλλινα πουλόβερ από κασμίρ που είναι πιο λεπτά και μαλακά. Τα συγκεκριμένα μπορούν να φορεθούν ακόμη και σε βραδινές ή επίσημες εμφανίσεις.

Τα πιο αγαπημένα χρώματα στα γυναικεία πουλόβερ είναι συνήθως το μαύρο, το ροζ και το γκρι σε όλες του τις αποχρώσεις. Αν ωστόσο σας αρέσουν περισσότερο τα έντονα χρώματα και οι ιδιαίτεροι χρωματισμοί μπορείτε να επιλέξετε για παράδειγμα ένα κόκκινο πουλόβερ ή ένα μουσταρδί.

Δείτε στη συνέχεια πως μπορείτε να φορέσετε το πλεκτό σας πουλόβερ, κάνοντας εντυπωσιακούς συνδυασμούς για κάθε ώρα και στιγμή, από το beautetinkyriaki.gr.

Με τι συνδυάζεται ένα oversized πουλόβερ;

Γυναικεία πουλόβερ (1)

Γυναικεία πουλόβερ (2)

Γυναικεία πουλόβερ (3)

Γυναικεία πουλόβερ (4)

Γυναικεία πουλόβερ (5)

Το oversize style στο ντύσιμο αποτελεί μια από τις κορυφαίες τάσεις για την σεζόν. Ένας απλός τρόπος για να το υιοθετήσετε είναι τα φαρδιά γυναικεία πουλόβερ.

Φορέστε λοιπόν ένα oversized πουλόβερ με ένα κολάν είτε ένα εφαρμοστό παντελόνι και ολοκληρώστε το ντύσιμο σας με μποτάκια ή sneakers. Πρόκειται για έναν συνδυασμό ρούχων ιδανικό για καθημερινές δραστηριότητες ή για μια χαλαρή βόλτα.

Για ένα πιο κομψό σύνολο στο γραφείο, ταιριάξτε το oversized ζιβάγκο πουλόβερ με ένα παντελόνι που έχει επίσης φαρδιά μπατζάκια. Αν πάλι θέλετε να κάνετε ένα άκρως μοντέρνο ντύσιμο, μπορείτε να βάλετε το πουλόβερ ελαφρώς μέσα από το παντελόνι και να επιλέξετε ένα καρό παλτό για πανωφόρι.

Τέλος, για πιο σαγηνευτικές και θηλυκές εμφανίσεις, φορέστε μια μίνι φούστα με το oversized πουλόβερ να είναι μισό από μέσα.

Τρόποι για να φορέσετε ένα γυναικείο πουλόβερ με πουκάμισο

Γυναικεία πουλόβερ (6)

Γυναικεία πουλόβερ (7)

Γυναικεία πουλόβερ (8)

Γυναικεία πουλόβερ (9)

Γυναικεία πουλόβερ (10)

Ένας πολύ στυλάτος τρόπος για να φορέσετε το πλεκτό πουλόβερ είναι ο συνδυασμός του με πουκάμισο. Αν μάλιστα το αφήσετε να ξεπροβάλει από το τελείωμα και τα μανίκια, τότε το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό και μοντέρνο.

Το γυναικείο πουκάμισο με πουλόβερ μπορεί να συνδυαστεί τόσο με παντελόνι, όσο και με φούστα και να είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Για θηλυκό ροκ στυλ μια ακαταμάχητη λύση είναι να το ταιριάξετε με σκισμένο τζιν, δερμάτινο μπουφάν και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Αν όμως ψάχνετε ένα πιο χαλαρό και καθημερινό ντύσιμο, βάλτε ένα λευκό πουκάμισο με μαύρο εφαρμοστό παντελόνι, ένα μαύρο πουλόβερ και λεοπάρ sneakers. Πρόκειται για έναν τέλειο μοντέρνο συνδυασμό, αφού το λεοπάρ και τα animal print είναι must για την εποχή.

Άκρως σαγηνευτική εμφάνιση είναι και αυτή με μακρύ πουλόβερ, που θυμίζει μίνι πλεκτό φόρεμα με ένα μακρύ πουκάμισο που ξεπροβάλει από κάτω. Ολοκληρώστε τη σέξι εμφάνιση με μπότες πάνω από το γόνατο και θα τραβήξετε εγγυημένα τα βλέμματα.

Υπέροχοι συνδυασμοί με γυναικείο πλεκτό πουλόβερ και τζιν παντελόνι

Γυναικεία πουλόβερ (11)

Γυναικεία πουλόβερ (12)

Γυναικεία πουλόβερ (13)

Γυναικεία πουλόβερ (14)

Γυναικεία πουλόβερ (15)

Γυναικεία πουλόβερ (16)

Γυναικεία πουλόβερ (17)

Μιας και το τζιν αποτελεί ένα από τα παντελόνια που οι γυναίκες λατρεύουν και φορούν σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τους υπέροχους εναλλακτικούς τρόπους για να φορέσετε το πλεκτό σας πουλόβερ. Υπάρχουν άλλωστε τόσα διαφορετικά στυλ ντυσίματος που μπορείτε να δημιουργήσετε με αυτά τα δυο απλά κομμάτια της ντουλάπας σας.

Με τα φθαρμένα τζιν, που αποτελούν μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές των γυναικών, μπορείτε να συνδυάσετε τόσο ένα oversized πουλόβερ, όσο και ένα εφαρμοστό ζιβάγκο. Ανάλογα και με το παπούτσι που θα φορέσετε, το σύνολο μπορεί να μεταμορφωθεί πλήρως.

Συνήθως όταν επιλέγουμε φαρδύ πουλόβερ, συνήθως έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε ένα πιο σπορ σικ ντύσιμο. Επομένως, ιδανικά παπούτσια είναι τα sneakers και τα μποτάκια. Αν όμως φορέσουμε ένα εφαρμοστό πλεκτό ή μάλλινο πουλόβερ και ολοκληρώσουμε το σύνολο με ψηλοτάκουνες γόβες, τότε μπορούμε να δημιουργήσουμε ακόμη και ένα βραδινό ντύσιμο.

Μια εναλλακτική πρόταση είναι βέβαια και ο πολύ μοδάτος συνδυασμός crop top πουλόβερ με boyfriend jean.

Εντυπωσιακά σύνολα με παντελόνι και πλεκτό πουλόβερ:

Γυναικεία πουλόβερ (18)

Γυναικεία πουλόβερ (19)

Γυναικεία πουλόβερ (20)

Γυναικεία πουλόβερ (21)

Γυναικεία πουλόβερ (22)

Τα γυναικεία πλεκτά πουλόβερ συνδυάζονται υπέροχα και με οποιοδήποτε άλλο παντελόνι εκτός του τζιν. Φορώντας ένα πουλοβεράκι με γούνινο γιλέκο και γόβες μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εκθαμβωτικό βραδινό ντύσιμο, ενώ για πιο χαλαρές καθημερινές εμφανίσεις συνδυάστε το με ένα σακάκι και ένα ζευγάρι oxford shoes.

Ένας πολύ στυλάτος τρόπος για να φορέσετε το πουλόβερ με παντελόνι είναι το κοστούμι. Συνδυάστε λοιπόν το γυναικείο σας κοστούμι με ένα πουκάμισο και ένα πουλόβερ, κάνοντας μια πολύ κομψή εμφάνιση στο γραφείο.

Βέβαια υπάρχει και η κλασσική πρόταση του εφαρμοστού παντελονιού με ελαφρώς φαρδύ πουλόβερ και μποτάκια. Το σύνολο αυτό είναι ιδανικό για το γραφείο, αλλά και τις χαλαρές σας βόλτες. Αν μάλιστα προσθέσετε και ένα ωραίο καπέλο, τότε το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό.

Θηλυκά ντυσίματα με φούστα και γυναικείο πουλόβερ:

Γυναικεία πουλόβερ (23)

Γυναικεία πουλόβερ (24)

Γυναικεία πουλόβερ (25)

Γυναικεία πουλόβερ (26)

Γυναικεία πουλόβερ (27)

Οι επιλογές για εντυπωσιακούς συνδυασμούς με πλεκτό πουλοβεράκι και φούστα είναι πολλές. Ένας από τους πιο αγαπημένους και μοντέρνους τρόπους είναι με μια μίνι δερμάτινη φούστα, η οποία μπορεί να δείχνει εκπληκτική τόσο με oversized, όσο και με εφαρμοστό πουλόβερ.

Αν βέβαια χρειάζεστε ένα πιο κομψό σύνολο για μια βραδινή έξοδο, ή ακόμη και για μια βάπτιση, μπορείτε να επιλέξετε μια μίντι skater φούστα και ένα λεπτό πουλοβεράκι. Ολοκληρώστε το υπέροχο αυτό ντύσιμο με ψηλοτάκουνες γόβες και μια τσάντα με αλυσίδα ή φάκελο και είστε έτοιμη!

Τέλος, ένα oversized πουλόβερ συνδυασμένο με οποιοδήποτε σχέδιο κοντής φούστας μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικά σπορ σικ σύνολα. Για πιο σαγηνευτικές εμφανίσεις, επιλέξτε να φορέσετε μπότες πάνω από το γόνατο και για πιο χαλαρές ένα χαμηλό μποτάκι.

Πως να συνδυάσετε ένα crop top πουλόβερ

Γυναικεία πουλόβερ (28)

Γυναικεία πουλόβερ (29)

Γυναικεία πουλόβερ (30)

Γυναικεία πουλόβερ (31)

Γυναικεία πουλόβερ (32)

Τα πλεκτά πουλόβερ από κασμίρ, μαλλί ή οποιοδήποτε άλλο υλικό δεν είναι μόνο φαρδιά ή εφαρμοστά. Υπάρχουν και crop top σχέδια που συνδυάζονται υπέροχα με ένα πουκάμισο από μέσα. Βέβαια μπορούν να φορεθούν εξίσου όμορφα και μόνα τους.

Συνδυάστε λοιπόν ένα crop top πλεκτό γυναικείο πουλόβερ με μια μίνι skater φούστα ή με ένα παντελόνι ελαφρώς φαρδύ στα μπατζάκια και θα κλέψετε τις εντυπώσεις.

Εναλλακτικά, μπορείτε να φορέσετε το κοντό πλεκτό μπλουζάκι σας με πουκάμισο από μέσα. Αυτός ο φανταστικός συνδυασμός ταιριάζει υπέροχα τόσο με υφασμάτινο παντελόνι, όσο και με τζιν, ανάλογα με την περίσταση.

Ιδέες για ντύσιμο με γυναικείο πουλόβερ πάνω από το φόρεμα

Γυναικεία πουλόβερ (33)

Γυναικεία πουλόβερ (34)

Γυναικεία πουλόβερ (35)

Γυναικεία πουλόβερ (36)

Γυναικεία πουλόβερ (37)

Ένας ακόμη όμορφος τρόπος για να φορέσετε το πουλόβερ σας είναι με ένα φόρεμα. Βάλτε το πάνω από οποιοδήποτε φουστάνι και θα το μετατρέψετε αυτόματα σε φούστα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά σύνολα με το ίδιο φόρεμα, αλλά και να φορέσετε ένα καλοκαιρινό σχέδιο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Υπάρχει βέβαια και η επιλογή του να συνδυάσετε ένα φόρεμα με πουλόβερ από μέσα. Το σύνολο αυτό υιοθετεί την τάση του layering και γίνεται ιδανικά με αμάνικα χειμωνιάτικα φορέματα, αλλά και με τύπου σαλοπέτας. Μπορεί ωστόσο να δημιουργηθεί και με άλλου στυλ φουστάνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ