Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει γι' αυτήν την εβδομάδα: Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή μας

Εβδομάδα που κρύβει ανατροπές.

Η ασάφεια και οι ζυμώσεις στην πολιτική σκηνή του τόπου συνεχίζονται, με διάφορους παίκτες να διαμορφώνουν το σκηνικό των εξελίξεων.

Νέα πρόσωπα ή νέοι ρόλοι προκαλούν εντυπώσεις και επηρεάζουν την κοινή γνώμη που όμως εξακολουθεί να παραμένει σε αδράνεια.

Αναλυτικά:

Κριός: Η εβδομάδα έχει αλλαγές και ανατροπές. Φροντίστε να έχετε προνοήσει για ενδεχόμενα που δεν εξυπηρετούν τις βλέψεις και τις προσδοκίες σας. Την Τετάρτη ο Ερμής περνά στον Τοξότη και δίνει ώθηση στα επαγγελματικά και κοινωνικά σας, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη, επιστρέφει στον Ζυγό και σας αιφνιδιάζει κατά κάποιο τρόπο στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Προσοχή επίσης σε υποσχέσεις που δίνετε, σε ενέργειες σκοπιμότητας και σε οτιδήποτε εκφράζετε χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειές του.

Ταύρος: Οι πρακτικές σας υποθέσεις παραμένουν ανεκπλήρωτες ή αβέβαιες. Οι κινήσεις σας σε αυτόν τον τομέα πρέπει να είναι προσεκτικές, να μην χάνετε το θάρρος και την αποφασιστικότητά σας και να μην απογοητεύεστε όταν δυσκολεύει η συνεννόηση με τους άλλους. Όσα συμβαίνουν τώρα διαμορφώνουν ένα σκηνικό καλύτερου μέλλοντος, το οποίο θα είναι απαλλαγμένο από τις τωρινές αγκυλώσεις. Οικονομικά, ένα έξοδο που δεν είχατε υπολογίσει, θα αλλάξει τα σχέδιά σας.

Δίδυμοι: Επιμείνετε εκεί που έχετε δίκαιο και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Απαλλαγείτε σταδιακά από ανθρώπους που σας έγιναν βάρος και από εκείνους οι οποίοι δεν σας βοηθούν να αντεπεξέλθετε στις κοινές σας υποχρεώσεις. Ταξίδια και μετακινήσεις προβάλλουν σαν ενδεχόμενο από την Τετάρτη και μετά. Η κοινωνική σας ζωή, η επικοινωνιακή σας δεινότητα αλλά και η καταναλωτική σας διάθεση έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, μετά από μια περίοδο σκέψεων και αυτοπεριορισμού.

Καρκίνος: Οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας μπορεί να σας προβληματίσουν το πρώτο μισό της εβδομάδας. Μην αντιδράτε εγωιστικά όμως και μην υιοθετείτε μια κάθετη και αρνητική συμπεριφορά, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν προς το τέλος της εβδομάδας. Ελέγξτε την ανασφάλειά σας και σκεφτείτε περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο θα πείτε αυτά που θέλετε να πείτε χωρίς να βλάψετε τον εαυτό και την σχέση σας. Οικονομικά, φροντίστε να είστε ευέλικτοι και αποτελεσματικοί.

Λέων: Χρειάζεται να είστε συνεπείς στην εργασία και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι ανταγωνισμοί δεν θα σας βοηθήσουν στις ενέργειές σας, ενώ κάποιες φορές, μπορεί να νιώσετε και αδικημένοι από τις εξελίξεις. Το σκηνικό αλλάζει μετά την Τετάρτη, όπου ο Ερμής περνά στον Τοξότη και είναι πιθανόν να ανακαλύψετε νέους τρόπους εργασίας  ή να ανανεώσετε το αντικείμενο στο οποίο απασχολείστε. Αισθηματικά μην είστε απόλυτοι ούτε βιαστικοί στα συμπεράσματά σας!

Παρθένος: Εκεί που θεωρούσατε, σύμφωνα με το oroskopos.gr, ότι είχατε τακτοποιήσει τις υποθέσεις σας, φαίνεται να αλλάζουν κάποια δεδομένα και σας αναγκάζουν να επαναλάβετε κάποιες προσπάθειες. Δείξτε σύνεση και οργανωτική ικανότητα, ιδιαίτερα εσείς οι οποίοι έχετε υφιστάμενους. Αισθηματικά μην αναβάλλετε αυτό που θέλετε να κάνετε και φροντίστε να είστε σαφείς στην επικοινωνία και στις επιδιώξεις σας. Ένα μικρό θέμα υγείας μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση στο τέλος της εβδομάδας.

Ζυγός: Η Αφροδίτη επιστρέφει ανάδρομη στο ζώδιό σας την Πέμπτη και σας αναστατώνει για μια ακόμη φορά. Υποθέσεις που θεωρούσατε τακτοποιημένες χρειάζονται επιμέλεια και γεννούν δεύτερες σκέψεις όσον αφορά στα καλώς καμωμένα του παρελθόντος. Ένας απωθημένος έρωτας έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, αλλά αυτή τη φορά έχετε μάθει το μάθημά σας και δεν υποκύπτετε εύκολα στην γοητεία του. Αυτό μπορεί να σας σώσει από δυσάρεστες εξελίξεις, δεν παύει όμως να λειτουργεί αρνητικά για τον ψυχισμό σας.

Σκορπιός: Φροντίστε να είστε ενήμεροι για τις εξελίξεις στην εργασία. Ένας άλλος τομέας που θέλει προσοχή, είναι οι επαγγελματικές συναντήσεις, οι οποίες μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις. Ένας διπλός έλεγχος στο πρόγραμμά σας θα βοηθούσε. Αισθηματικά μην παίρνετε αποφάσεις, αλλά ούτε να βγάζετε συμπεράσματα. Η εβδομάδα είναι ρευστή στους περισσότερους τομείς και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τηρήσετε μια επιφυλακτική στάση απέναντι σε οτιδήποτε σοβαρό σας απασχολεί, ή βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τοξότης: Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς πρέπει να στηριχτείτε αποκλειστικά στην σοβαρή και επίπονη εργασία σας. Δείτε καλύτερα το συμφέρον σας και μη διστάσετε να πάρετε αποφάσεις, να κάνετε αλλαγές και να βάλετε τα πράγματα που σας αφορούν σε άλλη βάση. Ευνοείστε αν είστε καλά προετοιμασμένοι, αν διέπεστε από σοβαρότητα και αν είστε αποφασισμένοι να τα καταφέρετε, ξεκινώντας από τις μικρές εύνοιες που θα σας παρουσιαστούν στο δεύτερο μισό της εβδομάδας.

Αιγόκερως: Αισθηματικά είστε αναποφάσιστοι, ιδιαίτερα εσείς που ξεκινήσατε πρόσφατα μια νέα σχέση. Το παρελθόν σε αυτόν τον τομέα ενεργοποιείται με περίεργο τρόπο και είναι ικανό να βάλει εμπόδια στο δρόμο σας. Οικονομικά προφυλαχτείτε από περιττά έξοδα, ενώ είναι απαραίτητο να μεριμνήσετε και για τους άλλους οι οποίοι εξαρτώνται από εσάς. Μείνετε θετικά διακείμενοι απέναντι σε εκείνους που θέλουν να σας στηρίξουν αλλά δυσκολεύονται να το κάνουν!

Υδροχόος: Μέσα από διαφορετικές εξελίξεις θα λειτουργήσουν οι δημιουργικές σας ιδέες αυτήν την εβδομάδα. Η καθημερινότητα θα προκαλέσει αρκετές φορές τις αντιδράσεις σας, αλλά τις περισσότερες φορές θα δείξετε αυτοσυγκράτηση και θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Μην υπολογίζετε όμως σε υποστήριξη που δεν στηρίζεται σε συμφέρον και μην επιδιώκετε συναντήσεις με ανθρώπους που δεν δείχνουν ενδιαφέρον για τα σχέδιά σας.

Ιχθείς: Αισθηματικά η εβδομάδα παρουσιάζει ενδιαφέρον και ίσως αλλαγές. Γίνεστε και πάλι το κεντρικό πρόσωπο μιας ιστορίας η οποία ταλαιπώρησε τόσο εσάς, αλλά και άλλα πρόσωπα εξ αιτίας παρεξηγήσεων και κρυφών σκοπιμοτήτων. Οικονομικά μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε υποθέσεις, να κάνετε επικερδείς συνεργασίες και να κάνετε κάποια περιττά έξοδα που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στον χαρακτήρα σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ