Νεαρό ζευγάρι ξόδεψε 25.000 για να μετατρέψει παλιό φορτηγό σε τροχόσπιτο των ονείρων τους: Τώρα ο γύρος του κόσμου άρχισε - Φώτο

Αυτό το νεαρό ζευγάρι από το Νότιγχαμ της Αγγλίας, αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια του και μετέτρεψε το παλιό τους φορτηγό σε τροχόσπιτο των ονείρων τους!

 

Η Ιόνα και ο Μάρτιν αγαπούν τα ταξίδια και οι δουλειές τους είναι στην ύπαιθρο, έτσι αποφάσισαν ότι χρειάζονται ένα σπίτι που θα μπορούσε να ταξιδεύει μαζί τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρτιν είχε μια ιδέα να αγοράσουν ένα μεγάλο αμερικανικό φορτηγό και αποδείχθηκε τελικά πως δεν ήταν τόσο τρελή η σκέψη, αφού ο Μάρτιν και η Ιόνα άρχισαν να σχεδιάζουν την αγορά του μέσα στο οποίο θα μπορούσαν να ζήσουν.

Η Ιόνα και ο Μάρτιν έψαξαν στο eBay και βρήκαν ένα φορτηγό, το οποίο προηγουμένως χρησιμοποιούνταν για την παράδοση ψωμιού και το αγόρασαν για μόλις 4.600 δολάρια.


Ωστόσο, η ανακαίνιση και η μετατροπή του φορτηγού σε ένα άνετο σπίτι δεν ήταν εύκολο έργο. Ο Μάρτιν έκανε το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών ενώ, η Ιόνα φρόντισε για την εσωτερική διακόσμηση.


Το ζευγάρι χρειάστηκε τελικά 4 μήνες για την ολοκλήρωση του έργου τους και ξόδεψε περίπου 25.000 δολάρια, σύμφωνα με το Boredpanda.

Και τώρα, απολαμβάνουν το όμορφο σπίτι τους σε τροχούς και με θέα τα βουνά της Γαλλίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ