Έλαμψε η Μέγκαν Μαρκλ σαν ευτυχισμένη Σταχτοπούτα με την Όσκαρ ντε λα Ρέντα τουαλέτα της (φώτο)

Η μέλλουσα μανούλα, παρουσίασε το βραβείο  για τον νεαρό  οικολόγο της χρονιάς, το οποίο δόθηκε στην  Sophia Skarparis, σε αναγνώριση της εργασίας της για την απαγόρευση των πλαστικών σακουλών στη Νέα Νότια Ουαλία.

Πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ εμφανίστηκε η δούκισσα του Σάσεξ, στα  Βραβεία της Αυστραλιανής Γεωγραφικής κοινότητας  στο Σίδνεϊ, λίγες ώρες μετά την άφιξή της στην Αυστραλία με τον Πρίγκιπα Χάρι.

Έκλεψε τις εντυπώσεις όταν έφτασε στο ξενοδοχείο Shangri-La με το σύζυγό της, φορώντας μια ονειρική Όσκαρ ντε λα Ρέντα τουαλέτα που την έκανε να μοιάζει σαν την πριγκίπισσα του παραμυθιού. Οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν από την στιλιστική  επιλογή της Μέγκαν.

Συνδύασε το υπέροχο μαύρο - γκρι  φόρεμα με τα πουλιά, με τις μαύρες ψηλοτάκουνες στιλέτο γόβες που φόρεσε πολλές φορές στη διάρκεια της περιοδείας της. 

Ο πρίγκιπας Χάρι επέλεξε λίγο πιο ανοιχτό χρώμα από αυτό  της συζύγου του. Φόρεσε μπλε κουστούμι με λευκό πουκάμισο.

Η μέλλουσα μανούλα, παρουσίασε το βραβείο  για τον νεαρό  οικολόγο της χρονιάς, το οποίο δόθηκε στην  Sophia Skarparis, σε αναγνώριση της εργασίας της για την απαγόρευση των πλαστικών σακουλών στη Νέα Νότια Ουαλία.


 

Και ο Χάρι έδωσε το βραβείο της χρονιάς για τον  Νεαρό που αγαπά την περιπέτεια στην Jade Hameister. Η Jade, η οποία είναι τώρα 17 ετών, πήγε στο Βόρειο Πόλο σε ηλικία 14 ετών και έγινε η νεώτερη γυναίκα που πέρασε τη Γροιλανδία ένα χρόνο και φέτος ολοκλήρωσε ένα ταξίδι 37 ημερών στον Νότιο Πόλο.

Ο πρίγκιπας παρέλαβε επίσης ένα βραβείο για λογαριασμό της γιαγιάς του για την «εξαιρετική συμβολή» της Βασίλισσας στην παγκόσμια συντήρηση του περιβάλλοντος, όπως αναφέρει η express co.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο Χάρι πραγματοποίησε ένα αφιέρωμα στον Πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος είναι  οικολόγος με έντονη δράση.

Ο Χάρι είπε: "Ο πατέρας μου και άλλοι στο παλάτι,  μιλάνε για το περιβάλλον εδώ και δεκαετίες - όχι στη βάση της πλάνης ή της υπόθεσης για τους ανθρώπους νεαρής ηλικίας, αλλά με  επιχειρήματα βασισμένα στην  επιστήμη και τα γεγονότα και τη συνειδητή επίγνωση της περιβαλλοντικής ευθύνης μας.

"Και ενώ αυτές οι ομιλίες  είχαν σαν αποδέκτες μερικές φορές  «κωφά  αυτιά», αυτός και οι άλλοι έμειναν πιστοί στη δέσμευσή τους να διατηρήσουν τον πιο πολύτιμο πόρο που διαθέτουμε - τον πλανήτη μας".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ