Vintage Story: Όταν η Γαλλίδα καλλονή Claudine Auger με την ελιά στο πρόσωπο έγινε κορίτσι του James Bond σε extreme sports

Η Claudine Auger ήταν Γαλλίδα ηθοποιός που η φήμη της εκτοξεύτηκε όταν έγινε Bond Girl το 1965 στο πλάι του Σόν Κόνερυ 

Είχε στεφθεί Μις Γαλλία και διεκδίκησε ακόμη και τον τίτλο της Μις Υφήλιος το 1958. Γεννήθηκε το 1941 και φοίτησε στο  St. Joan of Arc College και αργότερα ηθοποίΐα στο  Conservatoire de Paris Μάλιστα ούσα ακόμη μαθήτρια έκανε το ντεμπούτο της στο σινεμά και στο θέατρο.

Στα 18 παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Pierre Gaspard-Huit, 41 ετών ενώ με τον δεύτερο σύζυγο της Peter Brent απέκτησε μία κόρη που σήμερα είναι μανεκέν 

Η Claudine Auger υπήρξε καλλονή με ατέλειωτες  υπέροχες γάμπες και χαρακτηρηστικό στο πρόσωπο της την ελιά ! Αν προσέξετε θυμίζει πολύ την Σίντι Κρόφορντ . 

To 1965 στο Thunderball δίπλα στον Τζέιμς Μποντ-Σον Κόνερι κάνει την εμφάνισή της η Ντόμινο-Κλοντίν Οζέρ. Η Ντόμινο είναι αστέρι στις καταδύσεις και το φλούο εφαρμοστό γιλέκο της γίνεται αξεσουάρ στις φαντασιώσεις των ανδρών. 

Στο ρόλο αυτό αρχικά τον προόριζαν γιά μία Ιταλίδα αλλά τελικά όταν ο υπεύθυνος του casting είδε την Auger εντυπωσιάστηκε και τον προσάρμοσαν σε Γαλλίδα Βέβαια τα αγγλικά της παρμειναν αθλια οπότε την ντουμπλάρισε στην φωνή κάποια άλλη . 

Ποτέ δεν έκανε μεγάλη καριέρα μετά το ThunderBall ωστόσο υπήρξαν σημαντικές οι συναντήσεις της το 1967 με το πρώτο Bond girl Ursula Andress στην ιταλική κωμωδία  Anyone Can Play. Το 1971 με δύο άλλα Bond girls την  Barbara Bach & την  Barbara Bouchet στο Black Belly of the Tarantula. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ