O Δημήτρης Παπανώτας κάνει απολογισμό ζωής ανήμερα της γιορτής του & στέλνει μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες - Φώτο

Ο Δημήτρης Παπανώτας κάνει τον απολογισμό των τελευταίων 31 χρόνων της ζωής του μέσα από μια δημοσίευση που έκανε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα γράφει: 

"31 χρόνια πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί. Να τους συγχωρώ όλους έναν έναν κάθε βράδυ. Δεν είναι πάντα εύκολο. 
Εγώ ο άθλιος, ο τελευταίος, ο πανελιστας!!!! Ο "άνδρας ", "δημοσιογράφος ", "άνθρωπος "... Εγώ που βρίσκομαι στα χείλη του καθένα να με κρίνει χωρίς να με ξέρει!!!! Θα μου πεις, εσύ δεν κρίνεις ρε φίλε? Ναι. Αυτά που ξέρω. Με στοιχεία και επιχειρήματα. Δύσκολη δουλειά. Χρειάζεται γνώσεις και η ισορροπία είναι πάντα σε τεντωμένο σχοινί...
Όμως ποτέ δεν προσπάθησα να πλασάρω μια ψεύτικη δημόσια εικόνα. Συννεφιασμένος όταν έτσι νιώθω, χαμογελαστός όταν μου βγαίνει. Τίποτα ψεύτικο. Ούτε δήθεν γνώστης, ούτε δήθεν καλό παιδί, ούτε δήθεν ερωτευμένος, θιγόμενος, σύζυγος, οικογενειάρχης, σταρ, δυνατός ή αδύναμος, ούτε δήθεν φτωχός ή πλούσιος, κοσμικός, ούτε δήθεν στυλ, δήθεν μαλλιά, δήθεν ρούχα, τίποτα δήθεν! ΤΊΠΟΤΑ. Πορεύτηκα μόνος μου, με το σταυρό στο χέρι και άφηνα για την άνωθεν δύναμη να δώσει απάντηση σε όσους άδικα και βρώμικα με πολέμησαν. Και έδωσε σε όλους το μάθημα τους! 
Ξέρω, η δουλειά μου είναι να εκτίθεμαι και μου συμβαίνει 31 χρόνια. Αντέχω. Βαριέμαι να απαντάω σε μικρούς, κακόβουλους, αδαής ή ανθρώπους με διαφορετική από τη δική μου άποψη. Άλλο όμως διαφορετική άποψη και άλλο σκόπιμα ψεύδη, μικροπρεπης πολιτική, χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Αν κάτι έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια είναι το fair play . Πάντα ήμουν τίμιος και έτσι θα συνεχίσω. Θα απαντώ στους ψεύτες και στους αναγωγους. Και σε όποιον αρέσω. Χαίρομαι πάντως βαθιά που υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που με έχουν σωστά ακτινογραφήσει. Που καταλαβαίνουν την αλήθεια μου. Τελικά, φαίνεται, δεν είναι όλοι δήθεν σε αυτή τη χώρα... Καληνύχτα"


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


31 χρόνια πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί. Να τους συγχωρώ όλους έναν έναν κάθε βράδυ. Δεν είναι πάντα εύκολο. Εγώ ο άθλιος, ο τελευταίος, ο πανελιστας!!!! Ο "άνδρας ", "δημοσιογράφος ", "άνθρωπος "... Εγώ που βρίσκομαι στα χείλη του καθένα να με κρίνει χωρίς να με ξέρει!!!! Θα μου πεις, εσύ δεν κρίνεις ρε φίλε? Ναι. Αυτά που ξέρω. Με στοιχεία και επιχειρήματα. Δύσκολη δουλειά. Χρειάζεται γνώσεις και η ισορροπία είναι πάντα σε τεντωμένο σχοινί... Όμως ποτέ δεν προσπάθησα να πλασάρω μια ψεύτικη δημόσια εικόνα. Συννεφιασμένος όταν έτσι νιώθω, χαμογελαστός όταν μου βγαίνει. Τίποτα ψεύτικο. Ούτε δήθεν γνώστης, ούτε δήθεν καλό παιδί, ούτε δήθεν ερωτευμένος, θιγόμενος, σύζυγος, οικογενειάρχης, σταρ, δυνατός ή αδύναμος, ούτε δήθεν φτωχός ή πλούσιος, κοσμικός, ούτε δήθεν στυλ, δήθεν μαλλιά, δήθεν ρούχα, τίποτα δήθεν! ΤΊΠΟΤΑ. Πορεύτηκα μόνος μου, με το σταυρό στο χέρι και άφηνα για την άνωθεν δύναμη να δώσει απάντηση σε όσους άδικα και βρώμικα με πολέμησαν. Και έδωσε σε όλους το μάθημα τους! Ξέρω, η δουλειά μου είναι να εκτίθεμαι και μου συμβαίνει 31 χρόνια. Αντέχω. Βαριέμαι να απαντάω σε μικρούς, κακόβουλους, αδαής ή ανθρώπους με διαφορετική από τη δική μου άποψη. Άλλο όμως διαφορετική άποψη και άλλο σκόπιμα ψεύδη, μικροπρεπης πολιτική, χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Αν κάτι έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια είναι το fair play . Πάντα ήμουν τίμιος και έτσι θα συνεχίσω. Θα απαντώ στους ψεύτες και στους αναγωγους. Και σε όποιον αρέσω. Χαίρομαι πάντως βαθιά που υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που με έχουν σωστά ακτινογραφήσει. Που καταλαβαίνουν την αλήθεια μου. Τελικά, φαίνεται, δεν είναι όλοι δήθεν σε αυτή τη χώρα... Καληνύχτα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ