Ζώδια: Ο Οκτώβρης τελειώνει με τον Ερμή στον Τοξότη: Επικοινωνία με "ευτράπελα" - Ειδήσεις μετακινήσεις γνωριμίες

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου ο Ερμής από τον Τοξότη! Μάθε τώρα γιατί η πορεία του ξεκινά στις 31 Οκτωβρίου 2018

Ο Οκτώβριος ολοκληρώνει τον κύκλο του με τον Ερμή  - τον πλανήτη της επικοινωνίας- να εισέρχεται στον πύρινο ζώδιο  του μεταβλητού σταυρού , τον Τοξότη στις 31 Οκτωβρίου 2018 (λίγες μέρες μετά θα εισέλθει και ο Δίας στο ίδιο ζώδιο).  Μπαίνουμε σε ένα χρονικό διάστημα γεμάτο ειδήσεις, μετακινήσεις, γνωριμίες, επαφές, σίγουρα όμως οι επικοινωνίες θα έχουν και τα «ευτράπελά» τους, αφού ο Ερμής στον Τοξότη είναι σε θέση αδυναμίας. 

Η υπερβολή στον τρόπο σκέψης και έκφρασης, αλλά και η πεποίθηση ότι γνωρίζουμε τα πάντα, θα γίνεται συχνά η αιτία να δημιουργούνται μπελάδες στις καθημερινές μας επαφές.  Ο Ερμής,  θα κινηθεί σε ορθή φορά στο ζώδιο του Τοξότη ως τις 17 Νοεμβρίου, στην συνέχεια θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του  η οποία θα διαρκέσει ως τις 6 Δεκεμβρίου 2018. Το διάστημα όμως από 1-6 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα περάσει ξανά για λίγο στο Σκορπιό! Στην συνέχεια,  από τις 13 Δεκεμβρίου 2018  ως τις 5 Ιανουαρίου 2019 θα κινείται σε ορθή φορά ξανά στο ζώδιο του Τοξότη, όπως αναφέρει η αστρολόγος Αθηνά Βαγενά στο oroskopos.gr

Προβλέψεις για κάθε ζώδιο 
 

Κριός
Με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη, σκέφτεσαι , προγραμματίζεις αλλά και πραγματοποιείς ταξιδάκια τα οποία και σε ανανεώνουν σημαντικά! Εύνοια δέχεσαι για θέματα σπουδών, επέκτασης γνώσεων, νέων γνωριμιών,  παράλληλα όμως ευνοούνται και οι νομικές διευθετήσεις.   Έχεις την ευκαιρία να πάρεις ώριμες αποφάσεις για το μέλλον και την πορεία της επαγγελματικής σου ζωής. Φιλοσοφείς με έναν τρόπο διαφορετικό τις καταστάσεις γύρω σου και αρχίζεις να σκέφτεσαι πιο αισιόδοξα.

Ταύρος
Με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη είναι μία καλή ευκαιρία για εσένα να κάνεις τις οικονομικές διαπραγματεύσεις σου, να κλείσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες  που είχαν μαζευτεί το τελευταίο διάστημα στα οικονομικά σου!  Παράλληλα οι προοπτικές είναι θετικές για να κάνεις εξ’ βαθέων συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να αναγνωρίσεις και να αποβάλεις σκέψεις που σου προκαλούσαν φθορά!  Προσπάθησε να αποφύγεις την επιμονή και το πείσμα …

Δίδυμος
Ο Ερμής περνάει στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου δίνοντας έμφαση σε  συζητήσεις  και επαφές που αφορούν την εξέλιξη των σχέσεων και των συνεργασιών σου!  Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα πάρεις αποφάσεις,  θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα συζητήσεις ζητήματα τα οποία είχαν υπάρξει το τελευταίο διάστημα. Προσπάθησε ωστόσο να αποφύγεις την επιπολαιότητα και την βιασύνη!  Σημαντικές αποφάσεις ή και συμφωνίες που αφορούν την εξέλιξη ή την δημιουργία συνεργασιών, είναι καλύτερα να παρθούν το διάστημα ως τις 17 Νοεμβρίου (πριν γυρίσει ανάδρομος)

Καρκίνος
Η σκέψη σου επικεντρώνεται στον τομέα της εργασίας αλλά και στην καθημερινότητα σου. Σκέφτεσαι τρόπους για να μπορέσεις να βελτιώσεις την ποιότητα της εργασίας αλλά και τη ζωή σου γενικότερα. Το πρόγραμμα σου αρκετές στιγμές θα είναι αρκετά φορτωμένο και αν είναι κάτι αυτό που  πρέπει να αποφύγεις είναι την ανάληψη νέων ευθυνών όπου δεν μπορείς να τις διεκπεραιώσεις με συνέπεια. Ιατρικές εξετάσεις ή  ακόμα κι απόφαση για την έναρξη μίας  διατροφής ή μίας νέας δραστηριότητας είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών!

Λέων
Έφτασε  η ώρα να  εκφράσεις τα συναισθήματα σου,  να  παίξεις , να φλερτάρεις, να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες,  αλλά και να λειτουργήσεις αρκετά πιο δημιουργικά στην καθημερινότητά σου! Ευνοούνται  οι συζητήσεις και ο ευχάριστος χρόνος  με τα παιδιά ή και τον ερωτικό σύντροφο!  Τα δημιουργικά  σου σχέδια  καθώς και οι εμπνεύσεις σου θα σε γεμίσουν ενθουσιασμό. Προτάσεις,  προσκλήσεις και καλέσματα για διασκέδαση ή ακόμα και για κάποιο ερωτικό ραντεβού είναι βέβαιο ότι θα σε κάνουν αυτό το μήνα να νιώσεις ενθουσιασμό

Παρθένος
Με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη η σκέψη σου είναι δοσμένη σε οικογενειακές υποθέσεις οι οποίες βρίσκονται σε αναμονή και σε απασχολούν. Το διάστημα αυτό είσαι σε συζητήσεις για την επίλυση προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στο σπίτι ή στις πολύ οικογενειακές σου σχέσεις! Προσπάθησε να αποφύγεις την σκληρή κριτική αλλά και την αυθάδεια αναγνώρισε ότι δεν είναι εφικτό να τα  γνωρίζεις πάντα  όλα! Προσπάθησε να βρεις λύσεις σε υποθέσεις που αφορούν ένα ακίνητο,  το σπίτι, τις υποχρεώσεις και την οικογένεια, πριν τις 15/11

Ζυγός
Ένα έντονο επικοινωνιακό διάστημα ξεκινά με αρκετές συζητήσεις, προτάσεις, επαφές και γνωριμίες να τονώνουν ιδιαίτερα το ηθικό σου  και να σε  θέτουν σε πνευματική εγρήγορση! Ωστόσο τις ημέρες που ακολουθούν αρκετές στιγμές η γλώσσα θα προτρέχει, με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι κάποιες στιγμές σε άσκοπες συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά! Συμφωνίες, επαφές, μετακινήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, φρόντισε λοιπόν να αξιοποιήσεις κατάλληλα την εύνοια μέχρι 17/11  γιατί στη συνέχεια ο Ερμής  θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος και θα δυσκολέψει αρκετά την εξέλιξη των επικοινωνιακών σου δραστηριοτήτων!

Σκορπιός
Μέχρι τις 17/11  είναι σκόπιμο να προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες αλλά και για να κάνεις τις επαφές εκείνες που θα σε βοηθήσουν στην αύξηση του εισοδήματός σου. Με τον Ερμή από τον Τοξότη θα υπάρξουν οι συζητήσεις, προτάσεις που θα σε βοηθήσουν με κάποιο τρόπο να βάλεις σε μία τάξη τα οικονομικά σου είτε  και να αυξήσεις τις πηγές των εσόδων σου. Αρχίζεις σταδιακά να συνειδητοποιείς τι είναι αυτό που θέλεις, τι είναι για σένα σημαντικό  αναζητάς  να βρεις τρόπους που θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά στο μέλλον!

Τοξότης
Ο Ερμής κάνει το πέρασμα του στο δικό σου ζώδιο και είναι σκόπιμο φίλε μου Τοξότη να προσέξεις σημαντικά τις κινήσεις, τις επαφές και τις αποφάσεις που θα έχεις αυτή την περίοδο για το λόγο ότι λίγο μετά στις 17/11  θα γυρίσει ανάδρομος και θα υπάρξουν αναθεωρήσεις!   Ωστόσο το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά επικοινωνιακό, εσύ θα έχεις μεγάλη εκφραστικότητα, ιδέες, και εμπνεύσεις ενώ δεν θα λείψει  και επιθυμία σου για νέες γνωριμίες, νέες εμπειρίες, νέες γνώσεις!

Αιγόκερως
Με τον Ερμή από το  ζώδιο του Τοξότη στρέφεις το ενδιαφέρον σου στον επαγγελματικό σου τομέα βρίσκοντας  λύσεις  και παίρνοντας αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τις εργασίες σου. Η εσωστρέφεια, η σκέψη, και η αναθεώρηση δε λείπουν από την καθημερινότητα σου. Έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς για λίγο απ’όλους κι από όλα και να σκεφτείς  εκ νέου κάποιες καταστάσεις που αφορούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σου! Μην ανακοινώνεις για την ώρα τα σχέδιά σου …

Υδροχόος
Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σου αυτή την περίοδο και με τον Ερμή  από το ζώδιο του Τοξότη γίνεσαι αρκετά  κοινωνικός αλλά και δημοφιλής στον  κύκλο σου. Συζητήσεις, επαφές, προσκλήσεις και προτάσεις μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον σε κάνουν  αυτό το διάστημα να νιώθεις ενθουσιασμό και χαρά. Γνωριμίες με νέα πρόσωπα θα σε κάνουν  να δεις τις καταστάσεις γύρω σου πιο ανάλαφρα και αισιόδοξα! Οι ιδέες σου θα σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των προσωπικών σου σχεδίων / επιθυμιών.

Ιχθύς
Αρκετές συζητήσεις και επαφές αναμένεται να έχεις το επόμενο χρονικό διάστημα στον τομέα της καριέρας σου !  Είναι η εποχή που ευνοείσαι για συνεντεύξεις για δουλειά, για αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της επαγγελματικής σου πορείας,  για συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις καλύτερα τον εαυτό σου και τους στόχους σου! Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν, ωστόσο  οφείλεις μέχρι τις 17/11  να έχεις κλείσει τις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες γιατί ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία, προκαλώντας δυσκολία στην επιτυχή διαχείριση των επαγγελματικών!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ