Παρ' ολίγον τραγωδία με την πτήση πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ - Άλλο αεροσκάφος στον διάδρομο προσγείωσης (φωτό & βίντεο)

Νέος τρόμος για το πριγκιπικό ζεύγος.

Μια ακόμα περιπέτεια έζησαν στον αέρα ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν Μάρκλ, το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν δεν μπορούσε να προσγειωθεί.

Να σημειωθεί πως ο Χάρι και η Μεγκαν συνεχίζουν την περιοδεία τους στην Αυστραλία. Μετά τα νησιά Τόνγκα έφτασε η στιγμή να επιστρέψουν στο Σίδνεϊ.

Όλα ξεκίνησαν όταν επιβιβάστηκαν στην πτήση τσάρτερ της Qantas για να επιστρέψουν στο Σίδνεϊ. Όλα πήγαν καλά μέχρι τη στιγμή που ο πιλότος του Boeing 737 αποφάσισε πως δεν μπορούσε να προσγειώσει το αεροπλάνο και εδώ είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία προσγείωσης.

Μάλιστα λίγες ημέρες νωρίτερα το πριγκιπικό ζεύγος είχε άλλη μια άτυχη στιγμή στον αέρα όταν το αεροπλάνο που τους μετέφερε στο Άμστερνταμ χτυπήθηκε από κεραυνό. 

Λίγο πριν φτάσουν στο έδαφος ο πιλότος αποφάσισε να... σηκώσει και πάλι το αεροσκάφος στον αέρα αφού ένα άλλο αεροπλάνο βρισκόταν στον διάδρομο προσγείωσης.

Ο τρόμος μεγάλος τόσο για το πριγκιπικό ζεύγος όσο και για τους άλλους επιβάτες του αεροπλάνου.

Μάλιστα ένας επιβάτης κατάφερε να καταγράψει την στιγμή που ο πιλότος αποφασίζει να ακυρώσει την προσγείωση.

Το αεροπλάνο του πριγκιπικού ζεύγους προσγειώθηκε με ασφάλεια λίγα λεπτά αργότερα, αφού έκανε έναν δεύτερο κύκλο πάνω από την πόλη.

Ο κυβερνήτης του αεροπλάνου Νάιτζελ Ρότζερ, προσπάθησε να ηρεμήσει τους επιβάτες και εξήγησε από το μεγάφωνο πως είχε αποφασίσει να ακυρώσει την προσγείωση γιατί ένα άλλο αεροπλάνο στο διάδρομο κινούνταν αργά και τα δυο αεροσκάφη θα έρχονταν επικίνδυνα κοντά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ