Η έγκυος Μέγκαν Μάρκλ καταπλήσσει και το νησί Τόγκα με το ριγέ φουστάνι και τις λαδί γόβες (φωτό)

Εντυπωσίασε το νιόπαντρο ζευγάρι στην τελευταία στάση της περιοδείας του. 

Ο πρίγκιπας Χάρι εγκαινίασε τους τέταρτους ετήσιους Αγώνες Invictus, σκαρφαλώνοντας στη Γέφυρα του Σίδνεϊ. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ βρίσκονται στο πρώτο υπερπόντιο ταξίδι τους ως παντρεμένοι. Η τελευταία τους στάση ήταν το νησί Τόγκα στο οποίο παρευρέθηκαν σε πολλές εκδηλώσεις.

Να σημειωθεί πως η τελευταία εβδομάδα της περιοδείας του πριγκιπικού ζεύγους περιελάμβανε ταξίδια στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τον Νότιο Ειρηνικό.

Η έγκυος Μέγκαν Μαρκλ εντυπωσίασε με το ριγέ άσπρο και λαδί φόρεμα της το οποίο επέλεξε για την συνάντηση που είχε μαζί με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Χάρη και τον πρωθυπουργό της Τόνγκα και τον αναπληρωτή του.

Το φόρεμα της εγκυμονούσας ήταν αξίας 1.595 δολαρίων και δημιουργία του πασίγνωστου Αυστραλού, σχεδιαστή μόδας Martin Grant. Απογείωσε το look της με τις λαδί σουέντ γόβες που επέλεγε.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ πήγαν στην πρωτεύουσα της χώρας Nuku'alofa μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τον πρωθυπουργό Akilisi Pohiva, τον αναπληρωτή Semisi Lafu Kioa Sika και το υπουργικό συμβούλιο.

Μια μέρα νωρίτερα η Δούκισσα έφτασε στην Τόνγκα φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα. Μάλιστα δημιουργήθηκε και σάλος με μια άτυχη στιγμή που είχε η Μέγκαν καθώς ξέχασε να βγάλει το καρτελάκι το οποίο κρεμόταν από το φόρεμά της.

Φωτό (daily mail) 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ