Good News: Άρχισαν οι εγγραφές για τον 32ο Γύρο της Αθήνας - Θα τρέξουμε στα 5 και στα 10 χλμ.

Η εκκίνηση θα δοθεί στην Πλατεία Συντάγματος στις 2 Δεκεμβρίου.

Την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί ο 32ος Γύρος της Αθήνας, ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο λαϊκό μαζικό αγώνα δρόμου που γίνεται από το 1982 στην Αθήνα.

Ο Γύρος της Αθήνας, που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ),  δίνει τη δυνατότητα σε όλους να τρέξουν ακολουθώντας μια διαδρομή ανάμεσα στα ωραιότερα κτίρια και μνημεία της Αθήνας, χωρίς χρόνους και χρονόμετρα για τη χαρά της συμμετοχής και την ευεξία που δίνει η άθληση.

Φέτος, η εκκίνηση θα δοθεί από την Πλατεία Συντάγματος στις 10 το πρωί  και θα υπάρχουν δύο διαδρομές των 10 χλμ. (εκκίνηση από το ύψος της Ερμού) και των 5 χλμ. (εκκίνηση από Λ. Αμαλίας -μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη).

Ο τερματισμός όλων των διαδρομών, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα γίνει στην Πλατεία Συντάγματος.

Στον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 15 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2003), ενώ στα 5 χλμ. μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 12 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2006).

Οι κατηγορίες ΑμεΑ μπορούν να λάβουν μέρος και στις 2 ανωτέρω διαδρομές με τα ίδια ηλικιακά όρια.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές έως 30 Νοεμβρίου και ώρα 23:00,στο www.opanda.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 210 5284873 & 4, αλλά και στο Γραφείο Τύπου ΟΠΑΝΔΑ: τηλ.: 210 5284886, email: press@opanda.gr.

(Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ