Σπύρος Σούλης: 5 πανεύκολοι τρόποι για να οργανώσετε τον χώρο κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας!

Ένα έξυπνο τρικ είναι να πάρετε μία βάση μπαχαρικών και να την στερεώσετε πίσω από την πόρτα του ντουλαπιού.

Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο ο χώρος κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας να μένει ανεκμετάλλευτος. Ακόμα λιγότερο σπάνιο είναι να επικρατεί… χάος, με αποτέλεσμα να μην βρίσκετε αυτό που ψάχνετε και να χάνετε και πολύτιμο χώρο αποθήκευσης.

Υπάρχουν ωστόσο μερικές απλές και γρήγορες λύσεις για να οργανώσετε το ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη και να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο

Ο Σπύρος Σούλης δείχνει τον τρόπο:

Οργανωθείτε με διαφανή πλαστικά δοχεία Τα απλά πλαστικά δοχεία έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Το κυριότερο είναι ότι μπορείτε να βλέπετε τι περιέχουν και παράλληλα να διατηρείτε όλα τα αντικείμενά σας σε τάξη. Προμηθευτείτε λοιπόν δοχεία στα μεγέθη που σας εξυπηρετούν και αποθηκεύστε τα απορρυπαντικά, τα σφουγγάρια, τις σακούλες και άλλα χρήσιμα αντικείμενα.

νεροχύτη

Τα απλά πλαστικά δοχεία έχουν πολλά πλεονεκτήματα.

Βάλτε μία μπάρα Μία απλή μεταλλική μπάρα που θα εκτείνεται από τη μία πλευρά του ντουλαπιού στην άλλη, σας παρέχει την ευκαιρία να κρεμάσετε τα απορρυπαντικά σας και να εκμεταλλευτείτε όλον τον «αέρα» του ντουλαπιού. Στο κάτω μέρος μπορείτε να τοποθετήσετε 2-3 δοχεία που θα περιέχουν όλα τα υπόλοιπα αντικείμενα.

νεροχύτη

Στο κάτω μέρος μπορείτε να τοποθετήσετε 2-3 δοχεία που θα περιέχουν όλα τα υπόλοιπα αντικείμενα.

Κρεμάστε γάντζους Βάλτε γάντζους στα πλαϊνά του ντουλαπιού, αλλά και πίσω από την πόρτα. Είναι πολύ εξυπηρετικά για να κρεμάσετε γάντια, βούρτσες, πετσέτες και πολλά άλλα αντικείμενα που δεν είχαν βρει τη θέση τους μέχρι σήμερα.

νεροχύτη

Βάλτε γάντζους στα πλαϊνά του ντουλαπιού, αλλά και πίσω από την πόρτα.

Εκμεταλλευτείτε μία βάση μπαχαρικών Πολλά από τα καθημερινά αντικείμενα που χρησιμοποιούμε για την οργάνωση μπορούν να αξιοποιηθούν με άλλους τρόπους από αυτούς που αναμένεται. Ένα έξυπνο τρικ είναι να πάρετε μία βάση μπαχαρικών και να την στερεώσετε πίσω από την πόρτα του ντουλαπιού. Εκεί μπορείτε να βάλετε όλα τα μικρά αντικείμενα τα οποία συνήθως χάνονται στο… βάθος.

νεροχύτη

Ένα έξυπνο τρικ είναι να πάρετε μία βάση μπαχαρικών και να την στερεώσετε πίσω από την πόρτα του ντουλαπιού.

Βάλτε μια περιστρεφόμενη βάση 

Οι περιστρεφόμενες βάσεις είναι από τα αντικείμενα που όσο μεγαλύτερη φαντασία έχετε, τόσες περισσότερες χρήσεις μπορείτε να επινοήσετε. Μία από αυτές είναι ότι μπορεί να μπει στο ντουλάπι που βρίσκεται κάτω από τον νεροχύτη και να φιλοξενήσει απορρυπαντικά, χαρτιά κουζίνας κλπ. Η ιδέα αυτή είναι ιδιαίτερα πρακτική, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε αυτό που ψάχνετε χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε όλα τα πράγματα έξω.

νεροχύτη

Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε αυτό που ψάχνετε χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε όλα τα πράγματα έξω.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ