Καμμένος εναντίον Κουίκ & Κουντουρά γιατί στηρίζουν την συμφωνία των Πρεσπών

Υπενθυμίζεται πως η υπουργός Τουρισμού και ο υφυπουργός Εξωτερικών δεν έδωσαν το «παρών» στο συνέδριο των ΑΝΕΛ!

Η εσωτερική κόντρα στους ΑΝΕΛ συνεχίζεται, με τον Πάνο Καμμένο να μιλά με σκληρά λόγια για τον Τέρεντς Κουίκ και την Έλενα Κουντουρά.

Υπενθυμίζεται πως τόσο ο υφυπουργός Εξωτερικών, όσο και η υπουργός Τουρισμού, είχαν ταχθεί υπερ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική.

Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι» δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας, στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στη Θεσσαλονίκη.

«Βρίσκομαι στην Αίγυπτο ως υφυπουργός Εξωτερικών, υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μου, όπως τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή μας» απάντησε ο Τέρενς Κουίκ, μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι στο Κάιρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ