«Nomads»: Αποχώρησε η Τραϊάνα Ανανία - Καβγάς στους «Λεμούριους» με την Τόνια Σολανάκη (Βίντεο)

Δημήτρης Κοργιαλάς για την Τόνια Σολανάκη: «Μας έχεις κουράσει πολύ».

Η Τραϊάνα Ανανία από τους «Κροκόδειλους» ήταν εκείνη που αποχώρησε, χθες (21/10), από το «Nomads» κι έτσι η Τόνια Σολανάκη παρέμεινε στο παιχνίδι παρά τον καβγά που ξέσπασε στην ομάδα της, τους «Λεμούριους».

Συγκεκριμένα, στη μονομαχία, ο Άλεξ Καββαδίας επικράτησε της Τραϊάνας Ανανία κι έτσι η νεαρή κοπέλα τέθηκε υπόψηφια προς αποχώρηση μαζί με την Τόνια Σολανάκη.

Η Τραϊάνα Ανανία συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους μέσω του app «Nomads ANT1».

Εντούτοις, στο Συμβούλιο που προηγήθηκε, άπαντες εξέφρασαν την προτίμησή τους στην Τραϊάνα Ανανία κι έδειξαν τον δρόμο της επιστροφής στην Τόνια Σολανάκη - ακόμα κι οι συμπαίκτες της στους «Λεμούριους».

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς, μάλιστα, τόνισε χαρακτηριστικά: «Πότε μας είδες – όλα τα παιδιά – να είμαστε διαφορετικοί όταν δεν είναι οι κάμερες εκεί και όταν είναι; Το μόνο άνθρωπο που έχω δει εγώ να είναι διαφορετικός, είσαι εσύ! Ίσως μας έχει κουράσει πολύ αυτό το θέμα, ειδικά εμένα. Η συμπεριφορά αυτή που σκάνε οι κάμερες και ξαφνικά έχω στην πλάτη μου κάποιον από πίσω γιατί ήρθε η κάμερα. Κανέναν άλλον δεν τον ενδιαφέρει. Εκεί που είναι εκεί κάθεται, τις ίδιες κουβέντες λέμε. Έχω δει πολλά τέτοια πράγματα και δεν μίλαγα. Σε κανέναν δεν έχω μιλήσει για αυτά τα πράγματα, αλλά τα βλέπω. Και ξέρεις πολύ καλά πως ότι συμβαίνει από ανθρώπους που θέλουν να πιαστούν από τέτοιες φάσεις τις ξέρω καλά. Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ