Αισθάνθηκε υπερκόπωση η Μέγκαν Μαρκλ - Που πήγε μόνος του ο πρίγκιπας Χάρι - Οι νέες εμφανίσεις της εγκύου δούκισσας (φώτο)

Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα και την εγκυμοσύνη παραμένει κομψή και χαμογελαστή

Ο πρίγκιπας Χάρι και η έγκυος σύζυγος του Μέγκαν Μαρκλ, συνεχίζουν την περιοδεία τους στο Σίδνεϊ, στην Αυστραλία, ακολουθώντας το πρότυπο του Καρόλου και της Νταϊάνα που στο πρώτο τους ταξίδι, μετά τον γάμο τους, επισκέφθηκαν την Ωκεανία. Το ζευγάρι βρίκεται εκεί για διεξαγωγή της διοργάνωσης «Invictus Games», την επίσημη έναρξη των οποίων κύρηξε  ο Πρίγκιπας Χάρι εχθές Σάββατο στον περίβολο της Όπερας του Σίδνεϊ, εν μέσω καταιγίδας η οποία έγινε αιτία να καθυστερήσει η έναρξη των αγώνων.

«Είστε πρότυπα για όλους εμάς και την επόμενη εβδομάδα θα δώσετε ένα καταπληκτικό σόου», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι ανοίγοντας την αθλητική διοργάνωση για τους τραυματίες και αναπήρους πολέμου, ψυχή της οποίας είναι ο ίδιος.

«Να εμπνέεστε, να ενθουσιάζεστε. Αφήστε το παράδειγμα της προσφοράς και της αποφασιστικότητας που όλοι βλέπετε να αλλάξει κάτι μικρό ή μεγάλο στις ζωές σας», πρόσθεσε ο Χάρι υπό τα χειροκροτήματα των αθλητών και του πλήθους που είχε γεμίσει τον περίβολο της Όπερας του Σίδνεϊ.

Αργότερα το βασιλικό ζευγάρι άλλαξε την επίσημη εμφάνιση του σε κάζουαλ καθώς επιβιβάστηκε σε σκάφος από το λιμάνι του Σίδνεϊ για το νησί Cockatoo όπου παρακολούθησε τους ειδικούς αγώνες αυτοκινήτων στα πλαίσια των  «Invictus Games» όπως αναφέρει η Daily Mail

Το βαρύ πρόγραμμα εμφανίσεων, φαίνεται πως  εξάντλησε την δούκισσα του Σάσεξ η οποία πήρε ένα σύντομο διάλειμμα από τα βασιλικά της καθήκοντα και ζήτησε σήμερα το πρωί να μην παρεβρεθεί στον πρωινό  αγώνα ποδηλασίας των Invictus Games για να ξεκουραστεί από τη χθεσινοβραδινή τελετή έναρξης.

Έτσι ο πρίγκιπας Χάρι παρακολούθησε μόνος του τους πρωινούς αγώνες που έλαβαν χώρα στους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους στο Σίδνεϊ . Ο δούκας του Σάσεξ εξήγησε σε κάποιους από τους διοργανωτές των αγώνων ότι η σύζυγος του δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί γιατί είναι έγκυος και χρειαζόταν λίγη ξεκούραση.


 

«Έπειτα από ένα γεμάτο πρόγραμμα ο δούκας και η δούκισσα αποφάσισαν να περιορίσουν τις εμφανίσεις της δούκισσας τις επόμενες δύο ημέρες ενόψει της τελευταίας μιάμισης εβδομάδας της περιοδείας τους», ανακοίνωσε το ανάκτορο του Κένσινγκτον.

Η Μέγκαν επανήλθε στα καθήκοντα της λίγες ώρες αργότερα και βρέθηκε στο σκάφος μαζί με το σύζυγο της για να υποστηρίξει τους άνδρες και τις γυναίκες που συμμετείχαν στους Αγώνες Invictus. Επίσης ήταν παρούσα σε γεύμα το οποίο παρέθεσε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον για τους διαγωνιζόμενους στους Invictus Games και εκπροσώπους οργανώσεων προάσπισης της ψυχικής υγείας.

Αύριο  η Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι  θα επισκεφθούν το νησί Κουίνσλαντ Φρέιζερ, στις βορειοανατολικές ακτές της Αυστραλίας, προτού αναχωρήσει για την Τόνγκα και τα νησιά Φίτζι αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Την Παρασκευή θα επιστρέψουν στο Σίδνεϊ για τις τελευταίες ημέρες των Invictus Games προτού πετάξουν για τη Βρετανία μέσω Νέας Ζηλανδίας.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ