Ζώδια: Ιδού η ευκαιρία μας να εκφράσουμε και να πετύχουμε επιθυμίες- Ερμής σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, είναι η ευκαιρία μας για δύναμη και λύσεις

Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, ο Ερμής στο Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, ανοίγει δρόμους επαφών και μετακινήσεων για την επίτευξη στόχων και επιθυμιών!

Η οξυδέρκεια συνεργάζεται με την θέληση και την διορατικότητα και βρίσκουμε  λύσεις σε θέματα που μας προβληματίζουν και μας απασχολούν!

Η αντίληψη μας ανεπτυγμένη και ικανότητα μας να «διαβάζουμε» τις προθέσεις των άλλων είναι πολύ ισχυρή! 

Ο λόγος μας είναι οξυδερκής, δυναμικός και ουσιαστικός! Οι συζητήσεις μας εύστοχες και βαθυστόχαστες! Το ένστικτο και οι υποθέσεις μας, αλάνθαστα!  

Ο έρωτας πια έχει ουσία αλλά και πολύ πάθος! Σημαντικές και ωφέλιμες  αποκαλύψεις, έρχονται, για να μας δείξουν ακριβώς που βρισκόμαστε και τι όντως βαθιά επιθυμούμε και πώς να το πετύχουμε!

Ιδιαίτερα ευνοημένα, είναι για τα Ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)  και τα Ζώδια του Νερού  (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς)  του 2ου δεκαημέρου όπως αναφέρει το oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ: Έρχονται ιδέες και  λύσεις σε οικονομικά αλλά και ερωτικά ζητήματα!  Χρησιμοποίησε την ισχυρή διορατικότητα σου αλλά και τον ερωτισμό σου, για καυτές στιγμές! 

ΤΑΥΡΟΣ: Η συντροφική ζωή βελτιώνεται μέσω της επικοινωνιακής οδού και μέσω του πάθους που αυξάνεται! 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Επαγγελματικά, διορθώνεις λάθη αλλά και βελτιώνεις την απόδοση σου. Εμφανισιακά είσαι εμφανώς πιο γοητευτικός!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι απόλυτα κερδισμένος στην ερωτική  ζωή. Οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, χορταίνεις κατακτήσεις, πάθος και ερωτικά μηνύματα! 

ΛΕΩΝ: Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας βελτιώνεται χάρη στις γέφυρες επικοινωνίας που τώρα χτίζεις. Το ερωτικό σου παρελθόν επιστρέφει μέσω της επικοινωνιακής οδού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είσαι κοινωνικός, ευφυής και δημοφιλής! Πετυχαίνεις στόχους και επιθυμίες, μέσω της επικοινωνιακής οδού!

ΖΥΓΟΣ: Είσαι σίγουρος και με αυτοεκτίμηση! Εκπληρώνεις επιθυμίες που έχουν να κάνουν με τον αισθηματικό και τον οικονομικό τομέα!  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιείς τα εκφραστικά σου μέσα αλλά και την διορατικότητα σου, για να πετύχεις όλες σου τις επιθυμίες.  Ο λόγος σου σε καθιστά γοητευτικό και μαγνητίζει τους άλλους. Είσαι ο πρωταγωνιστής της περιόδου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρυφές και παρασκηνιακές συζητήσεις σε ευνοούν! Παράλληλα μία αποκάλυψη,  σε ωφελεί για μία σου επιθυμία ή στόχο!  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο φιλικός τομέας βελτιώνεται πολύ, ιδίως μέσα από επαφές και επικοινωνίες! Μεγαλεπήβολα όνειρα, τώρα, πραγματοποιούνται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το επικοινωνιακό σου ταλέντο σε εξυπηρετεί επαγγελματικά και επιπλέον βελτιώνει την κοινωνική σου υπόσταση!    

ΙΧΘΥΣ: Ήρθε η ώρα, να πετύχεις όλους τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Είσαι προσγειωμένα αισιόδοξος και καλό θα ήταν να πεις ναι σε ένα ταξίδι! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ