Ο Mounir, ο σταρ κομμωτής με τους 4,2 εκατ. followers: Μεταμορφώνει τις γυναίκες με τα μαγικά του δάχτυλα και μας κάνει ευτυχισμένες (Φωτό & Βίντεο)

Είναι ο top colorist αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Αυτό που κάνει δεν το έχετε δει ξανά ποτέ σε κομμωτή.

Είναι ένας πραγματικός μάγος όταν για πρώτη φορά αγγίζει τα μαλλιά σας που μπορεί να είναι θολά ή αδιάφορα κι εσείς να έχετε ανάλογη διάθεση.

Βάζει ένα τεράστιο χαμόγελο και αρχίζει δουλειά. Ένας πραγματικός καλλιτέχνης που μεταμορφώνει πρόσωπα και διάθεση, χρώμα μαλλιών αλλά και υφή μαλλιών που έχει μεγάλη αδυναμία στα βαφές όμπρε και στις μάσκες ενυδάτωσης και λάμψης που μυρίζουν αλλά έχουν και γεύση φρούτων.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hair transformation by @mounir #mounir #risingmounir #mounirarmy #beauty #amazing #blonde #blondehair #usa #italy #worldisforhairdressers

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mounir (@mounir) στις

 

Εκτός από τις επαναστατικές του coupe, εκείνο που τον διακρίνει είναι η δεινότητά του στο βάψιμο των μαλλιών

Θεωρείται ο top colorist στον κόσμο αυτή τη στιγμή με τις γυναίκες να συρρέουν από όλα τα μέρη του πλανήτη για να αφεθούν στα χέρια, όχι απλά ενός κομμωτή, αλλα και ψυχολόγου.

Λένε ότι καμιά γυναίκα δεν βγαίνει από το κομμωτήριο του Mounir, του διάσημου Λιβανέζου, χωρίς ένα πλατύ τεράστιο χαμόγελο στα χείλη.

 

 

Η φήμη του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της πατρίδας του γι’ αυτό όλοι οι συνάδελφοί του στον κόσμο και, κυρίως, οι hair colorists κοιτάζουν καθημερινά το Instagram του σαν Ευαγγέλιο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Before and after #mounir #risingmounir

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mounir (@mounir) στις

 

Αποτέλεσμα και ο δικός μου hair colorist, Λάμπρος Καρατζάς, τον ακολουθεί κι έτσι με μοβ milk shake έκανα φθινοπωρινή ενυδάτωση στα μαλλιά.
.

Ο Μounir έχει σίγουρα δημιουργήσει σχολή στην ομορφιά αλλά και στην ψυχολογία των γυναικών με 4,2 εκατ. followers στο Instagram.

(Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο slide show του κειμένου.)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ