Πρέβεζα: Βρέθηκε κρανίο - Πιθανολογείται ότι ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη που εξαφανίστηκε πριν από 10 χρόνια

Τι υποστηρίζει ο ιατροδικαστής.

Σημαντικά στοιχεία στην αστυνομική έρευνα για την υπόθεση του ανθρώπινου κρανίου που εντοπίστηκε πριν από 3 ημέρες, κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας, θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση της οποίας το πόρισμα αναμένεται.

Ωστόσο, αξιόπιστες πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρουν ότι τα ευρήματα του ιατροδικαστή, καθηγητή κ. Βουγιουκλάκη, συνάδουν με κρανίο νεαρής γυναίκας, ενώ ο χρόνος θανάτου τοποθετείται πριν από περίπου 10 χρόνια.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το star.gr, οι αρχές πιθανολογούν ότι ενδεχομένως να ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη, η οποία είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 17 Ιουνίου 2010 και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Οι αστυνομικοί, αλλά και η οικογένεια της κοπέλας, περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA για να δουν αν τελικά το κρανίο ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη όπως αναφέρει το prevezatoday.gr.

Η εξαφάνιση της νεαρής Αγγελικής είχε απασχολήσει εκείνη την εποχή τα μέσα ενημέρωσης.

Όλα αυτά τα χρόνια η οικογένεια της Αγγελικής Πεπόνη ανεβαίνει έναν τεράστιο Γολγοθά, περιμένοντας να μάθει κάποια νέα για το κορίτσι.

Πιθανόν το κρανίο που βρέθηκε στη ΒΙΠΕ να ξεκλειδώσει το μυστήριο της εξαφάνισής της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ