Τα άστρα προειδοποιούν: Προσοχή στα συναισθηματικά ξεσπάσματα - Ποια ζώδια επηρεάζονται

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Σελήνη, σήμερα (17/10), είναι στον Υδροχόο και κοντράρεται με όψη τετραγώνου με τον Ουρανό.

Θα έχουμε συναισθηματικά ξεσπάσματα, νεύρα και οξυθυμία που θα πρέπει να τιθασεύσουμε, ιδίως αν ανήκουμε σε σταθερό ζώδιο του πρώτου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Είσαι λίγο επικριτικός απέναντι στους γύρω σου, Κριέ μου. Καλύτερα να συγκρατηθείς, ειδικά στον τρόπο που μιλάς, για να μην έρθεις σήμερα σε δύσκολη θέση με φιλικά σου πρόσωπα.

Ταύρος: Μην σε πιάνει σήμερα η διάθεση, Ταύρε μου, να κάνεις επίδειξη γνώσεων στα μέλη της οικογενείας σου. Γνωρίζουν διαχρονικά την αξία σου, σε θαυμάζουν για τις ικανότητές σου και εισπράττεις την αποδοχή τους.

Δίδυμοι: Δεν θέλεις ν’ ακούσεις σήμερα, Δίδυμέ μου, συμβουλές, ούτε να πάρεις αποφάσεις. Προτιμάς να περάσεις ήρεμα τη μέρα σου κι αυτό το μήνυμα θα δώσεις στ’ αγαπημένα σου πρόσωπα.

Καρκίνος: Σήμερα, Καρκίνε μου, είναι η μέρα που θα κάνεις τα παράπονά σου στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Παρ' όλο που περιμένεις αντιδράσεις, αυτό που θα εισπράξεις είναι το αντίθετο: Κατανόηση και μια ζεστή αγκαλιά!

Λέων: Χαίρεσαι ιδιαίτερα, Λέων, επειδή οι κόποι κι οι προσπάθειές σου δείχνουν να μην πήγαν χαμένοι. Οι καρποί, σύμφωνα με το oroskopos.gr, αρχίζουν να φαίνονται κι αναγνωρίζεται πλέον το πόσο ευφυής είσαι.

Παρθένος: Είναι δικό σου επίτευγμα, Παρθένε, το καλό κλίμα που επικρατεί στις παρέες σου και φυσικά έχεις την αναγνώριση ότι εσύ έγινες ο συνδετικός κρίκος των μελών τους και η αιτία να λυθούν παρεξηγήσεις.

Ζυγός: Μεταλαμπαδεύεις σήμερα τις γνώσεις σου, Ζυγέ, σε κοντινό σου άτομο που θα χρειαστεί τη βοήθειά σου. Ύστερα από αυτό, θα νιώσεις πλήρης και πολύ ευχαριστημένος.

Σκορπιός: Είσαι σ’ ένα σταυροδρόμι, Σκορπιέ μου, και δεν ξέρεις πιο δρόμο να πάρεις. Αν όμως σήμερα αφήσεις να λειτουργήσει η διαίσθηση σου, θα οδηγηθείς στη σωστή κατεύθυνση.

Τοξότης: Η αποφασιστικότητα κι η δύναμή σου, Τοξότη, είναι στο απόγειό τους σήμερα και τολμάς να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα σε βγάλουν από το δίλημμα που σε απασχολεί.

Αιγόκερως: Ζητάς σήμερα από τους γύρω σου βοήθεια, Αιγόκερέ μου, αφού όλα σου φαίνονται βουνό. Αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενος αποτυχίας.

Υδροχόος: Κλείνεις με μεγάλη ευκολία πια, Υδροχόε, τους κοινωνικούς κύκλους που θεωρείς ότι δεν σου προσφέρουν ψυχική στήριξη. Ευτυχώς, για σένα ανοίγει ένας καινούργιος δρόμος, ο οποίος θα τραβήξει τα φώτα πάνω σου, κάτι που θα σε ικανοποιήσει αρκετά.

Ιχθείς: Η υπομονή σου ανταμείβεται σήμερα, Ιχθύ, αφού οι γύρω σου αποδίδουν σε σένα εύσημα, για όσα έχεις προσφέρει ψυχικά, αλλά και υλικά, ιδιαίτερα σε άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ