Νέα προγράμματα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων από τη Samsung στο INNOVATHENS

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει δύο νέους κύκλους προγραμμάτων ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων που απευθύνονται σε ανέργους.

Πρόκειται για τα προγράμματα “Content & e-Commerce Management” και “Front-End Developer”, που θα πραγματοποιηθούν στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, INNOVATHENS powered by Samsung.

Το “Content & e-Commerce Management” είναι ένα τετραήμερο σεμινάριο, συνολικής διάρκειας 16 ωρών, που θα διεξαχθεί από τις 16 έως και τις 19 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς να διαμορφώνουν το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας σε μορφή Wordpress, χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα Plugins, καθώς και να διαμορφώνουν την εμφάνιση μίας ιστοσελίδας, χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα Themes. Επιπλέον, θα εκπαιδευτούν στη διαχείριση ενός e-commerce site βασισμένο στο Wordpress plug-in WooCommerce. 

Το “Front-End Developer” είναι ένα επταήμερο σεμινάριο, συνολικής διάρκειας 28 ωρών που θα διεξαχθεί 22-25, 29 και 31 Οκτωβρίου. Έχοντας ως βασικό στόχο την εισαγωγή των συμμετεχόντων στην ανάπτυξη κώδικα, το σεμινάριο θα εστιάσει στη χρήση HTML & CSS. Παράλληλα θα γίνει εισαγωγή στα βασικά χαρακτηριστικά της Javascript και θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά στις καλές πρακτικές που αφορούν στη δομή του παραγόμενου κώδικα, καθώς και στις τεχνικές για βελτιστοποίηση της ταχύτητας και λειτουργίας μιας ιστοσελίδας (Web Performance Optimization). 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω των ιστοσελίδων

https://www.innovathens.gr/events/content-e-commerce-management/ και https://www.innovathens.gr/events/front-end-developer/ αντίστοιχα. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. 

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.
Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ανατρεπτικές ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, συστημάτων δικτύου, μνήμης, συστημάτων LSI και LED λύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το Samsung Newsroom στο https://news.samsung.com/global/

Σχετικά με το με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS

Ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας – INNOVATHENS – είναι μία υποδομή στήριξης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας σε έναν νεανικό χώρο έμπνευσης, στο πιο αναγνωρίσιμο τοπόσημο της Αθήνας με περισσότερες από 900.000 επισκέπτες το χρόνο, την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Σκοπός του INNOVATHENS είναι να υποστηρίξει τη δημιουργία ενός δικτύου όπου δημιουργικοί άνθρωποι με καινοτόμες ιδέες, καταξιωμένοι επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί, μέντορες, ερευνητές ανταλλάσουν γνώση, ερεθίσματα, τεχνογνωσία, εμπειρία και καλές πρακτικές μέσα από επαγγελματικές συναντήσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, εργαστήρια, ημέρες καριέρας και επιχειρηματικότητας, διαγωνισμούς και φεστιβάλ καινοτομίας. www.innovathens.gr
Το INNOVATHENS έχει ενταχθεί στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ATTIKH 2007-2013», στον Άξονα Προτεραιότητας (2): «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ» του Π.Ε.Π. «Αττικής 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α. (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ