Τα άστρα συμβουλεύουν: Ημέρα με δύο πρόσωπα - Εντάσεις από τη μία, έξυπνες αποφάσεις από την άλλη

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Από τη μία, ο Ήλιος κάνει τετράγωνο με Πλούτωνα, και, σήμερα (12/10), φέρνει έχθρες λόγω εγωισμού, κόντρες λόγω εξουσίας και οικονομικά λάθη για τους παρορμητικούς του δευτέρου δεκαημέρου.

Από την άλλη, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου φέρνει έξυπνες αποφάσεις και επίτευξη ουσιαστικών στόχων για τα ζώδια της Γης και του Νερού του πρώτου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Οι προοπτικές ευαισθητοποιούν τη δημιουργικότητά σας και σας βγάζουν από την καθήλωση της ευθείας. Προσεγγίστε τα άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και να καλυτερεύσετε τις συνεργασίες σας.

Ταύρος: Περιορίστε τη φαντασία σας και αναλύστε τα δεδομένα, για να ανακαλύψετε πως πολλά από τα προβλήματα που εσείς βλέπετε είναι ανύπαρκτα.

Δίδυμοι: Ενισχύονται τα σχέδιά σας, αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι στον τρόπο που θα εκφραστείτε, καθώς δε θα είναι δύσκολο να παρασυρθείτε σε εντάσεις και τα νεύρα σας να χτυπήσουν κόκκινο.

Καρκίνος: Το ξεκίνημα της μέρας αλλάζει το κλίμα προς το καλύτερο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε τάξη στη ζωή σας. Προτιμήστε τη συντροφιά των εκλεκτών της καρδιάς σας.

Λέων: Η καλή σας ψυχολογία θα περάσει και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού αυτή τη φορά δε θα επιβαρύνετε τον προσωπικό σας χώρο με τα εργασιακά σας θέματα.

Παρθένος: Οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν, σύμφωνα με το oroskopos.gr, γι’ αυτό μη διστάσετε να σπρώξετε τα πράγματα και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει.

Ζυγός: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πείτε λόγια που θα πικράνουν τους δικούς σας ανθρώπους, μια που θα έχετε την τάση να είστε αρκετά εριστικοί και δύστροποι.

Σκορπιός: Αξιόλογη μέρα για τα επαγγελματικά σας σχέδια, όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία που θα υπάρχει στα καθημερινά σας θέματα, αλλά γιατί θα σας προσφερθούν και οι καλύτεροι όροι.

Τοξότης: Αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες και σχέσεις και να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και ενδεχόμενα που θα δώσουν άνοδο στον οικονομικό σας τομέα.

Αιγόκερως: Οι ερωτήσεις που θα έχετε να κάνετε πάνω στα συναισθηματικά σας θέματα θα είναι πολύ περισσότερες από τις απαντήσεις που θα πάρετε.

Υδροχόος: Δε φτάνει σε μια σχέση να ταιριάζετε μόνο σεξουαλικά, είναι απαραίτητο να συμβαδίζετε και πνευματικά. Η συνειδητοποίηση θα πρέπει να είναι το πρώτο σας βήμα για την αλλαγή.

Ιχθείς: Άτομα του παρελθόντος που υπήρξαν φίλοι σας, επανεμφανίζονται στη ζωή σας, έχοντας αξιώσεις. Εάν το θελήσετε θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ