Τα άστρα φέρνουν εμπόδια στις σχέσεις: Εντάσεις και ρήξεις στα ερωτικά - Ποιοι πρέπει να προσέχουν

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Δύσκολη η σημερινή Πέμπτη για τα ερωτικά μας, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Άρη, φέρνοντας αρκετά προβλήματα, εντάσεις, ρήξεις στις σχέσεις, πολλά ανούσια έξοδα και οικονομικές αναποδιές, όπως και πολλά λάθος ερωτικά πισωγυρίσματα που θα πονέσουν τους σταθερούς των αρχών του δεύτερου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Η ζήλια, η αδιαλλαξία και η γκρίνια είναι πολύ πιθανόν να εκφραστούν τόσο από εσάς, όσο και από τους άλλους, εφόσον πολλές φορές θα νιώσετε και θα νιώσουν παραμελημένοι.

Ταύρος: Μη δώσετε σημασία σε σχόλια εντελώς ανεδαφικά που θα γίνουν σε βάρος άλλων, αλλά ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας και δώστε βάση στις καινούριες αρμοδιότητες που θα αναλάβετε.

Δίδυμοι: Έτοιμοι για όλα λοιπόν και η θετική ψυχολογία με την οποία αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, ακόμα και τον υπάρχουν δυσκολίες, ενισχύει τις αλλαγές που θέλετε και επιθυμείτε.

Καρκίνος: Αφήστε τη μέρα να κυλήσουν χωρίς να αποφασίσετε τώρα για τίποτα σημαντικό, ώστε να αφήσετε ανεπηρέαστο το μέλλον των σχέσεων σας.

Λέων: Εκμεταλλευτείτε, σύμφωνα με το oroskopos.gr, τις αρετές σας όπως τον ενθουσιασμό, την ενεργητικότητα και το σθένος που σας διακρίνει, ώστε να συνδράμουν στις προσπάθειές σας.

Παρθένος: Μπορείτε και επιβάλλεται να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από παλιές καταστάσεις, ακόμα και αν μια τέτοια κίνηση προκαλεί ανακατατάξεις.

Ζυγός: Με μικρά και προσεκτικά βήματα, θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Μόνο έτσι θα μπορείτε να ελέγχετε περισσότερο την κατάσταση σε συνεργασίες ή σχέσεις και ν είστε και ο εαυτός σας.

Σκορπιός: Συγκρατηθείτε και μη χάσετε το μέτρο, ώστε ο εγωκεντρισμός και η ιδιοτροπία που θα ψάχνουν αφορμή για να πάρουν το πάνω χέρι, να μην καταρρακώσουν την τύχη σας.

Τοξότης: Θα γεμίσει ευφορία τη συναισθηματική σας ζωή. Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα αισθάνεστε καλά με το σύντροφό σας και η κοινή σας ζωή θα αποκτήσει καινούριο ενδιαφέρον.

Αιγόκερως: Πρέπει να προσέχετε τις συναισθηματικές σας επενδύσεις, αφού οι απατηλές καταστάσεις, θα μπορούν άνετα να περάσουν σαν ιδανικοί έρωτες.

Υδροχόος: Ακόμα και αν τον τελευταίο καιρό υποφέρατε μεταξύ σας από έλλειψη επικοινωνίας, τώρα θα ζήσετε στιγμές αισθησιασμού και πάθους.

Ιχθείς: Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για δέσμευση, ώστε οι διαφορετικοί ρόλοι που παίζατε τόσο καιρό να πάρουν τέλος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ