Αντζελίνα Τζολί - Κιάνου Ριβς: Νέο ειδύλλιο στο Χόλιγουντ; Ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο - Το ταξίδι τους στην Ελλάδα (Φωτό & Βίντεο)

Μένουν σε διπλανά σπίτια.

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την Αντζελίνα Τζολί να είναι ζευγάρι με τον Κιάνου Ριβς

Το περιοδικό NW έκανε πρώτο την αποκάλυψη λέγοντας πως η Τζολί κράτησε εδώ και ένα χρόνο κρυφή την σχέση της με τον Ριβς, ο οποίος την βοήθησε να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ.

Όπως φέρεται να αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στο περιοδικό, «η Τζολί γνώρισε τον Κιάνου Ριβς όταν μετακόμισε με τα 6 παιδιά της στο διπλανό σπίτι από εκείνο της μητέρας του στο Λος Άντζελες. Δεν έχουν δουλέψει ποτέ μαζί και δεν γνώριζε ο ένας τον άλλον μέχρι και πέρυσι».

Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα παιδιά της Τζολί έχουν εγκρίνει αυτή τη σχέση και περνούν αρκετό χρόνο μαζί. «Αγαπάει τα παιδιά και είναι μία καλή επιρροή για την Άντζι. Είναι τόσο καλός, δοτικός και αυθεντικός, όλα αυτά τα χαρίσματα που θέλει η Άντζι σε μία σχέση. Έχει τελειώσει με τα προσωπικά δράματα» συνεχίζει η ίδια πηγή από το περιβάλλον της σταρ, σύμφωνα με το περιοδικό.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δυο τους δεν γνωρίστηκαν πρόσφατα, αλλά η σχέση τους μετρά περίπου έναν χρόνο, καθώς τον Ιούλιο του 2017 Τζολί και Ριβς είχαν επισκεφτεί μαζί τους Παξούς.

Mε τον πρωταγωνιστή του Μάτριξ, Κιάνου Ριβς έχει έρθει αρκετά κοντά η Αντζελίνα Τζολί σύμφωνα με  το περιοδικό Gossip Cop.

«Δεν είχαν δουλέψει ποτέ μαζί και δεν ήξεραν ο ένας τον άλλον μέχρι πριν έναν χρόνο όπου και ταξίδεψαν στην Ελλάδα. Ο Κιάνου είναι πολύ κοντά στη μητέρα του και την επισκέπτεται πολύ εκεί», ανέφερε άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον.

Η συγκεκριμένη πηγή αναφέρει μάλιστα πως και τα έξι παιδιά έχουν «εγκρίνει» τη σχέση της μητέρας του με τον Κιάνου Ριβς, ενώ ο χολιγουντιανός σταρ ευχαριστιέται να περνά χρόνο μαζί τους.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δυο τους δεν γνωρίστηκαν πρόσφατα, αλλά η σχέση τους μετρά περίπου ένα χρόνο, καθώς τον Ιούλιο ου 2017 Τζολί και Ριβς είχαν επισκεφτεί μαζί τους Παξούς.

«Αγαπά τα παιδιά και είναι καλή επιρροή για την Αντζελίνα. Είναι τόσο ευγενικός, δοτικός και αληθινός, πράγματα που η Αντζελίνα ψάχνει σε ένα άνδρα. Εχει τελειώσει με όλο αυτό το δράμα», ανέφερε το άτομο από το περιβάλλον τους.

Υπάρχουν βέβαια και δημοσιεύματα που θέλουν όλο αυτό το ειδύλλιο να είναι φανταστικό σενάριο και fake news όσα γράφοντα μιας και η Ατντζελίνα Τζολί είναι απόλυτα αφοσιωμένη στα παδιά της, ενώ διαψεύδουν και το ότι ήρθαν μαζί στους Παξούς, χαρακτηρίζοντας αδύνατο να μπορούν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φλας των παπαράτσι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ