Τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Τροχαίο με 20 νεκρούς λίγο πριν από το πάρτι-έκπληξη - 4 αδελφές, 2 νιόπαντρα ζευγάρια μεταξύ των θυμάτων (Φωτό & Βίντεο)

Τι δήλωσαν συγγενείς των θυμάτων.

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη, χθες το απόγευμα (ώρα Ελλάδας), στην περιοχή Αλμπάνι της Νέας Υόρκης.

Συγκεκριμένα, μία λιμουζίνα συγκρούσθηκε με διερχόμενο όχημα κι έπεσε πάνω σ' ένα κατάστημα επειδή είχε αναπτύξει ταχύτητα.

Στη λιμουζίνα επέβαιναν 18 άνθρωποι οι οποίοι πήγαιναν σε ένα πάρτι-έκπληξη και μεταξύ των θυμάτων είναι τέσσερις αδελφές και δύο νιόπαντρα ζευγάρια.

Ο αδελφός τους, Τομ Κινγκ, δήλωσε στη «The Post», όπως αναφέρει το nypost.com,  δήλωσε: «Ήταν οι Τέσσερις Σωματοφύλακες, οι γονείς μας είναι σε σοκ. Ήμασταν επτά αδέλφια, τέσσερις κόρες και δύο γιοι. Εμείς είμαστε ό,τι απέμεινε από την οικογένειά μας».

Η θεία των θυμάτων, Βάλερι Άμπελινγκ, δίνει μια άλλη διάσταση στο τροχαίο δυστύχημα.

Όπως δήλωσε η κ. Άμπελινγκ στη «The Washington Post»: «Η κόρη μου είχε προσκληθεί στην εκδρομή, αλλά δεν πήγε. Της είπε ότι η ομάδα είχε νοικιάσει "ένα είδος λεωφορείου" το οποίο χάλασε κι αντικαταστάθηκε από τη λιμουζίνα. Το παιδί της αντάλλασσε μηνύματα με ένα από τα θύματα πριν από το τροχαίο δυστύχημα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ