Δημήτρης Γιώτης - Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ετοιμαστείτε να υποδεχθούμε μια "συνεργασία γεμάτη μουσική"

Θα είναι ένα πρόγραμμα γεμάτο χαρά και αγαπημένα τραγούδια

Με ήχους, που παραπέμπουν, στα σημαντικότερα τραγούδια της σύγχρονης μουσικής σκηνής, αλλά και στους σπουδαίους λαϊκούς συνθέτες των προηγουμένων δεκαετιών, έχοντας στις "αποσκευές" του, μερικές από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες των τελευταίων ετών, ο Δημήτρης Γιώτης από την Κυριακή 14 Οκτώβρη μας ταξιδεύει, στον όμορφο κόσμο της ελληνικής μουσικής, μέσα από ένα κύκλο ζωντανών εμφανίσεων στο "Sυνεργείο".

Ο ερμηνευτής θα μοιραστεί την σκηνή με το Δημήτρη Ουγγαρέζο, που από τις 18.00 το απόγευμα θα βρίσκεται στα Decks, όπου θα μας μεταφέρει τις πιο όμορφες ελληνικές και ξένες μελωδίες των τελευταίων δεκαετιών. "Θα είναι ένα πρόγραμμα γεμάτο χαρά, έχοντας ως μόνο στόχο, με την συνδρομή των σπουδαίων τραγουδιών του παρελθόντος, αλλά και των ωραιότερων σύγχρονων τραγούδιων να διασκεδάσουμε ουσιαστικά το κοινό.

Χαίρομαι που θα βρεθούμε στην ίδια σκηνή με το Δημήτρη Ουγγαρέζο, γιατί τον εκτιμώ πολύ" τονίζει ο ερμηνευτής, που από τις 14 Οκτώβρη και για τους επόμενους μήνες θα φέρει το πιο μελωδικό αέρα στο μουσικό χώρο της Νέας Σμύρνης. Γιατί οι Κυριακές "απαιτούν" ένα "Sυνεργείο" καρδιάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ