Νέες φωτογραφίες από το γάμο της Μαρίας Μενούνος στην Αρκαδία - Η προετοιμασία το μακιγιάζ οι κουμπάροι

Παραμύθι με χρώμα ελληνικό

Οι κάτοικοι του Άκοβου Αρκαδίας θα  θυμούνται για καιρό τον "Αλά Ελληνικά" λαμπερό γάμο της Μαρίας Μενούνος. Η δημοφιλής Ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια ανέβηκε εχθές το μεσημέρι τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της Κέβιν Αντεργκάρο.

Ο παραμυθένιος γάμος έγινε στο Άκοβο Αρκαδίας στο  στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που έχτισε ο πατέρας της  Κωνσταντίνος και πολλοί καλεσμένοι από Ελλάδα και εξωτερικό ήταν εκεί για να γιορτάσουν μαζί της την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Η πεντάμορφη νύφη έφτασε στην εκκλησία μέσα σε άμαξα, φορώντας το ονειρικό νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η Σήλια Κρηθαριώτη. Στον δρόμο χαιρετούσε τους παρευρισκόμενους σαν πριγκίπισσα.

 

 

Στους λογαριασμούς της στα social media η Μαρία πριν το γάμο της ανέβασε στιγμιότυπα από την προετοιμασία, ενώ οι γονείς της τρισευτυχισμένοι, χόρευαν στην πλατεία του χωριού περιμένοντας να συνοδεύσουν την κόρη τους στην εκκλησία. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#worktime #weddingday #mariamenounos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Froso Sidirokastriti (@frososidirok) στις

Η Μαρία χαλαρή και χαμογελαστή, τραγούδησε το «Σε θέλω- με θέλεις» και έστειλε το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους μέσω instagram. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thoughts...#mariaandkevensbigfatgreekwedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις

 

 

Τα πάντα από νωρίς το πρωί ήταν στην εντέλεια για τον θρησκευτικό γάμο της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας, με ολόκληρο το χωριό να ζει στο ρυθμό του γάμου . Όλα από την προετοιμασία μέχρι το γλέντι "φώναζαν" την ελληνική καταγωγή της Μαρίας. Στο γάμο τηρήθηκαν όλες οι ελληνικές παραδόσεις.Στην αυλή του σχολείου του χωριού είχε στηθεί το γαμήλιο τραπέζι με εντυπωσιακό στολισμό. 

 

 

 

 

 

 

Στις συνθέσεις που στόλιζαν τα τραπέζια υπήρχαν λεμόνια και ήταν άκρως εντυπωσιακές, ενώ στα πιάτα είχαν τοποθετηθεί αναμνηστικά σουπλά με τα ονόματα του ζευγαριού και την ημερομηνία του γάμου σε πλαίσιο με φύλλα ελιάς. 

Το μενού είχε επιμεληθεί ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και περιελάμβανε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, κρύα και ζεστά εδέσματα, ενώ στο χώρο που έγινε το γαμήλιο γλέντι είχει στηθεί και τραπέζι με προϊόντα της Αρκαδίας. 

Το μενού, ωστόσο, είχει έντονες πινελιές από την τοπική κουζίνα διαφόρων περιοχών και εντονότερες από την Κρήτη. 

Από το πάρτι του γάμου δεν έλειψαν τα ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια και οι χοροί αλλά και οι ελληνικές συνήθειες όταν το γλέντι φτάνει στο "τσακίρ κέφι".Μία από αυτές ήταν όταν κατά τη διάρκεια χορού και κεφιού, έσπασε το ένα πιάτο μετά το άλλο.

 

 

 

 

 

Στο πάρτι, όπως ήταν αναμενόμενο παρευρέθηκαν και πολλοί λαμπεροί καλεσμένοι του θεάματος και του επιχειρείν, όπως  o Λέων Πατίτσας, η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος, οι οποίοι ήταν και οι κουμπάροι, ενώ ανάμεσα τους καλεσμένους ήταν και ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη - Σρόιτερ, ο Νίκος Κοκλώνης, η Αποστολία Ζώη, η Φανή Χαλκιά και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Να ζήσετε @mariamenounos #weddingparty #happiness #greece #greekwedding #smile #friends #akovos #arkadia #wedding #vikychatzivasileiou #omorfamystikagr #omorfamystikaapp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις

Η προετοιμασία της λαμπερής νύφης

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ