Σαν πριγκίπισσα η Μαρία Μενούνος στον παραμυθένιο γάμο της - Τήρησε όλες τις παραδόσεις- Ακόμα και το να "στήσει" το γαμπρό (φώτο-βίντεο)

Η νύφη φορώντας το υπέροχο νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη μπήκε σε μια άμαξα που την οδήγησε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου από το πατρικό της σπίτι, στήνοντας τον γαμπρό μιάμιση ώρα!  

Σκηνές  βγαλμένες από παραμύθι έζησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο χωριό Άκοβος στην Αρκαδία. Η Μαρία Μενούνος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας δίπλα στον αγαπημένο της Κέβιν Αντεργκάρο. Ο λαμπερός γάμος έγινε στο  στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που έχτισε ο πατέρας της παρουσιάστριας, Κωνσταντίνος και πολλοί καλεσμένοι από Ελλάδα και εξωτερικό ήταν εκεί για να γιορτάσουν μαζί της την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

 

 

 

Η διάσημη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έφυγε νωρίς το πρωί από το ξενοδοχείο της Καλαμάτας όπου διέμενε και πήγε σπίτι της για να ετοιμαστεί. Μάλιστα, μέσα στο αυτοκίνητο τραβούσε βίντεο ενώ μιλούσε με τους κουμπάρους της, τους Δημήτρη Γιαννέτο, Λέοντα Πατίτσα, Μαριέττα Χρουσαλά και Σωτήρη Κυρανάκο.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Congrats to #MariaMenounos on her big fat #GreekWedding

A post shared by Greek Concert Status (@greek_concert_status) on

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Chef & The DJ #mariaandkevensbigfatgreekwedding

A post shared by Nikos Tsirozidis (@tsirozidisnikos) on

 

Η νύφη φορώντας το υπέροχο νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη μπήκε σε μια άμαξα που την οδήγησε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου από το πατρικό της σπίτι, στήνοντας τον γαμπρό μιάμιση ώρα!  Βλέπετε σε αυτό το γάμο τηρήθηκαν όλες οι ελληνικές παραδόσεις και το να "στήνεις" τον γαμπρό είναι μία από αυτές.Η λαμπερή Μαρία  φορώντας το  μακρύ της πέπλο  χαιρετούσε σαν πριγκίπισσα μέσα από την άμαξα. 

 

 

Τα μαλλιά της επέλεξε να τα πιάσει πίσω έναν σινιέ κότσο με μια όμορφη φράντζα, δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thoughts...#mariaandkevensbigfatgreekwedding

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on

 

 

 

 

 

 

 

Στην αυλή του σχολείου του χωριού είχε στηθεί το γαμήλιο τραπέζι με εντυπωσιακό στολισμό, όπου τα πάντα «μύριζαν» Ελλάδα. Από  το γαμήλιο γλέντι δεν έλειψαν οι παραδοσιακοί ελληνικοί χοροί. 

H Βίκυ Χατζηβασιλείου που ήταν παρούσα στο γάμο ανέβασε πολλές φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ