Ζώδια: Τι μας περιμένει το Σαββατοκύριακο; - Γυρίστε την πλάτη στα "φθαρμένα' και κοιτάξτε μπροστά

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου 2018 

Η αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια! Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; Δες το ζώδιο σου για το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με τις προβλέψεις του oroskopos.gr

 

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε στην άκρη τους ηρωισμούς και βάλτε όρια σε όσα θέλετε να πετύχετε. Για να μπορέσουν να λυθούν τα προβλήματα της οικογένειάς σας, πρέπει να αφοσιωθείτε λίγο σε αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ: Κοιτάξτε μπροστά και μη γυρίζετε σε καταστάσεις που είναι ήδη φθαρμένες. Ακούστε με μεγάλη προσοχή αυτά που σας συμβουλεύουν οι φίλοι σας και μην είστε τόσο πεισματάρηδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν χρειάζεται να βάλετε σε σειρά αυτό που έχετε δημιουργήσει, δουλέψτε περισσότερες ώρες. Να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωμάτες για να πετύχετε και όχι να φτάνετε στα άκρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη χαλάσετε χρήματα για την κοινωνική σας προβολή, αλλά δώστε μόνιμες οικονομικές λύσεις. Η διαίσθησή σας θα αναπτυχθεί τόσο, που θα σας βοηθάει να προβλέπετε τις καταστάσεις πριν αυτές δημιουργηθούν.

ΛΕΩΝ: Η ανυπομονησία σας είναι τεράστια, αλλά πρέπει να περιμένετε για να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τον επαγγελματικό σας τομέα και αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα οικονομικά σας θα είναι απρόβλεπτα, γι’ αυτό ρευστοποιήστε ότι δεν αποδίδει. Προστατεύστε τα επαγγελματικά σας δικαιώματα και εξετάστε τις λεπτομέρειες που στο μέλλον θα σας είναι πολύτιμες.

ΖΥΓΟΣ: Οι αναθεωρήσεις των στόχων σας δε φέρνουν άμεσες αλλαγές προς το καλύτερο. Τα εξωτερικά γεγονότα επηρεάζουν την οικονομική σας κατάσταση, αλλά δεν είστε μόνοι σας σε αυτή την κρίση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε τα αποτελέσματα τω ν ενεργειών σας και προβείτε στις απαραίτητες διευθετήσεις. Ελέγξτε τα νεύρα σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, μιας και θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και φροντίστε να πλησιάσετε περισσότερα άτομα που να εκπέμπουν στον ίδιο μήκος κύματος με εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όλες οι αποφάσεις είναι δικιές σας και όλα είναι όπως τα θέλατε. Τα ευχάριστα και οι ανατροπές που θα σας προσφέρουν σταθερά βήματα ανανέωσης, θα ξυπνήσουν και πάλι τις αισθήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πραγματοποιήστε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, δείξτε τους το ενδιαφέρον σας και εξετάστε κάθε πιθανότητα που θα σας δοθεί για να βασίσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Έχετε πολλά να κερδίσετε γι’ αυτό ανταποκριθείτε στις προσκλήσεις και στα καλέσματα που θα σας γίνουν από τον κοινωνικό σας περίγυρο, αλλά και από τον επαγγελματικό σας χώρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ