Έφτασε η Μαρία Μενούνος έτοιμη για το γάμο στην πατρίδα της – Το νυφικό & η άφιξη στα κόκκινα (Φωτό)

Το Σάββατο στο Άκοβο Αρκαδίας θα γίνει η τελετή!

Η Μαρία Μενούνος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και προετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Κέβιν Αντεργκάρο που θα γίνει το Σάββατο στο Άκοβο Αρκαδίας.

«Πιστεύω πως στους γάμους στην Ελλάδα πάντα «περνούν» οι κανόνες του πατέρα. Μπορεί, λοιπόν, η μητέρα μου να είναι από την Καλαμάτα, αλλά εγώ είμαι από το Άκοβο», είχε δηλώσει πρόσφατα η πετυχημένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.

Μετά τον πολιτικό γάμο την πρωτοχρονιά του 2017 στην Times Square, είναι όλα έτοιμα και για τον θρησκευτικό στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Οι λεπτομέρειες του γάμου

Ο ξάδελφος της Μαρίας και γνωστός χορογράφος Κωνσταντίνος Μενούνος, αποκάλυψε λεπτομέρειες τόσο για το μυστήριο όσο και για το παραδοσιακό γλέντι που θα ακολουθήσει:

«Η Μαρία θέλει πολύ απλά πράγματα… Ο γάμος θα είναι απλός και παραδοσιακός. Θέλησε να κάνει το γάμο της στον τόπο καταγωγής της και έτσι τιμάει και τον πατέρα της. Ο γάμος θα είναι ανοιχτός για όλους. Μετά το μυστήριο θα πάμε στο γλέντι που θα γίνει στο προαύλιο του παλιού σχολείου.

Στο γλέντι θα είναι στενοί συγγενείς και φίλοι γιατί ο χώρος χωράει μόνο 400 ή 500 άτομα. Μάλιστα ο πρόεδρος του χωριού ο κ. Κώστας Σοφρωνάς  φρόντισε αν τυχόν βρέξει να το σκεπάσει και να μην υπάρξει πρόβλημα κατά τη διεξαγωγή του γλεντιού».

Όσο για το νυφικό της Μαρίας, θα είναι μια δημιουργία της Celia Kritharioti. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό και σινάμα εντυπωσιακό νυφικό με τεράστια ουρά που ήθελε να βάλει κ στον πολιτικό της γάμο, αλλά δεν το έβαλε επειδή είχε πολύ χιόνι και την εμπόδιζε η μεγάλη ουρά του. 

Όπως αναφέρει ο ξάδελφός της:

«Η Μαρία ήθελε αρχικά  να πάει στην εκκλησία με γαϊδουράκι αλλά τελικά θα πάει με άμαξα αφού το νυφικό της θα έχει μια τεράστια ουρά και δεν θα ήταν τόσο εύκολο… Το νυφικό αυτό δημιουργία της Celia για την Μαρία ήταν να το φορέσει στον πολιτικό γάμο αλλά έκανε πολύ κρύο και προτίμησε να το φορέσει στον θρησκευτικό της γάμο στο χωριό». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks @oliviaculpo for the comfiest cutest travel wear.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ