Story of the day: Τον γύρο του κόσμου κάνει η 6χρονη μικρούλα που φροντίζει τον παράλυτο πατέρα της - Η μαμά τους εγκατέλειψε (Φωτό & Βίντεο)

«Όχι, η μητέρα μου δεν μου λείπει γιατί δεν νοιάζεται για τον μπαμπά» δηλώνει η μικρούλα.

Συγκινητική είναι η καθημερινότητα μιας 6χρονης μικρούλας, στην επαρχία Νινγκξιά της Κίνας, που φροντίζει τον παράλυτο πατέρα της.

Η 6χρονη Τζία Τζία σηκώνεται κάθε πρωί, στις 06:00, εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, για να κάνει μασάζ στον 40χρονο πατέρα της, τον Τιάν Χαϊτσένγκ, αλλά και να τον βοηθήσει να πλυθεί και να φάει.

Ύστερα, φεύγει για το σχολείο της και τον πατέρα της φροντίζουν οι παππούδες της. Όταν, όμως, επιστρέφει, τον βοηθά να μετακινηθεί με το αναπηρικό αμαξίδιό του κι ας είναι αρκετά βαρύτερος από εκείνη.

Μητέρα, δυστυχώς, δεν υπάρχει γιατί -όπως γράφει η «Daily Mail»- τους εγκατέλειψε. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για επτά χρόνια.

«Το να φροντίζω τον πατέρα μου δεν με κουράζει» δηλώνει η μικρούλα στην κινεζική εφημερίδα «Yangtzi Evening News» και προσθέτει: «Όχι, η μητέρα μου δεν μου λείπει γιατί δεν νοιάζεται για τον μπαμπά. Μου λείπει όμως ο αδερφός μου».

Μάλιστα, περιγράφει το πώς βοήθησε τον πατέρα της να ξυριστεί για πρώτη φορά: «Στην αρχή δεν ήξερα πώς να τον ξυρίσω και τον έκοψα. Εκείνος μου είπε ότι δεν πόνεσε. Πλέον, τον ξυρίζω πολύ καλά στο μούσι του».

Από την πλευρά του, ο 40χρονος που έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω ύστερα από τροχαίο ατύχημα το 2016, τόνισε πως δεν έχει συναντήσει ακόμα τη σύζυγό του έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει το διαζύγιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ