Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Αυτή είναι η λίστα με τα αυτοκίνητα που βγαίνουν σήμερα σε δημοπρασία - Από €100 η τιμή εκκίνησης

Ποιο είναι το ποσό εγγύησης συμμετοχής.

Η Διεύθυνση Διαχείρησης Δημόσιου Υλικού (πρώην ΟΔΔΥ) βγάζει σε δημοπρασία πολλά οχήματα και μοτοσικλέτες, με τιμή εκκίνησης ακόμα και τα €100

Τα οχήματα προέρχονται από κατασχέσεις και κάποια είναι έτοιμα για κυκλοφορία. Ωστόσο, ορισμένα από αυτά θα χρειαστούν επισκευές. Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερόμενους με τη βοήθεια τεχνικού συμβούλου της επιλογής τους, χωρίς όμως την χρήση εργαλείων ή άλλων μηχανικών μέσων και χωρίς να τεθεί σε κίνηση το όχημα, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών ώστε να διαμορφώσουν ανάλογα και τις προσφορές τους.

Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται και ο αναλογών Φ.Π.Α 24%.

Αμέσως μόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε όχημα, καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να υπογράψει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και να καταβάλει προκαταβολή υπολογιζόμενη σε ποσοστό 20% της τιμής πλειοδοσίας.

Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες αυτοκινήτων για κυκλοφορία είναι 300 ευρώ και 100 ευρώ για τις μοτοσικλέτες και για τα μοτοποδήλατα προς κυκλοφορία.

Όπως θα διαπιστώσει κανείς από τη λίστα υπάρχουν αυτοκίνητα 20ετίας που πωλούνται για μερικές εκατοντάδες ευρώ, αλλά και νεότερα που είναι σαφώς ακριβότερα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.aade.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ