Σπύρος Σούλης: Τα ιδανικά χρώματα για να στολίσετε το καθιστικό σας το φθινόπωρο

Το καλοκαίρι έχει τελειώσει και πλέον έχουμε κάνει βουτιά στο φθινόπωρο. 

Ακόμα και αν δεν είστε τελείως έτοιμοι να υποδεχτείτε τη νέα εποχή υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία σίγουρα θα σας κάνουν να ενθουσιαστείτε – ζεστές υφές, νέα φθινοπωρινά φαγητά και φυσικά μια γκάμα από μοντέρνα χρώματα για το σπίτι σας.

Μπορεί η ιδέα του να βάψετε όλο σας το σπίτι να μην είναι η πιο πρακτική επιλογή, αλλά πάντα μπορείτε να προσθέσετε ένα όμορφο κομμάτι στον χώρο σας, όπως μία πολυθρόνα ή έναν καναπέ. Τα καθίσματα είναι μια πολύ καλή επιλογή για να φέρετε τα νέα χρώματα στον χώρο σας και για να απολαύσετε ένα ανανεωμένο φθινοπωρινό περιβάλλον.

Πορτοκαλί Σε ποιον δεν αρέσει το σκούρο πορτοκαλί; Μια καρέκλα beetle όπως αυτή της παρακάτω φωτογραφίας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσετε το καθιστικό. Βάλτε μια μοντέρνα πινελιά μεσοπολεμικής αισθητικής στο σπίτι σας φροντίζοντας να βρίσκεται μπροστά από έναν ουδέτερο καμβά (όπως εδώ ο ανοιχτόχρωμος τοίχος) για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

μοντέρνα χρώματα

Μια καρέκλα beetle είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσετε το καθιστικό.

Λιλά Ένας λιλά καναπές όπως ο παρακάτω είναι ένα απίστευτα κομψό κομμάτι που δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητο. Είναι πρακτικός και ιδανικός για μικρούς χώρους. Το απαλό λιλά είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από ένα κλασσικό λευκό ή οποινδήποτε ουδέτερο καναπέ, χωρίς να υπερφορτώνει τον χώρο.

μοντέρνα χρώματα

Είναι πρακτικός και ιδανικός για μικρούς χώρους.

Μπλε Οι πολυθρόνες είναι από τα αντικείμενα που μπορούν να σας χαρίσουν μεγάλη ανανέωση χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Επιδιώξτε μια μπλε πολυθρόνα όπως αυτή της παρακάτω φωτογραφίας που φέρνει κάτι από το παρελθόν και εισάγει το ρετρό στυλ της δεκαετίας του 70 στο καθιστικό σας. Η υφή από βελούδο θα φέρει ασύγκριτη κομψότητα και δραματικότητα στον χώρο σας.

μοντέρνα χρώματα

Επιδιώξτε μια μπλε πολυθρόνα που φέρνει κάτι από το παρελθόν.

Μπορντώ Ένα από τα πιο ιδιαίτερα χρώματα που μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά είναι το μπορντώ. Και ο καλύτερος τρόπος για να το φέρετε στο καθιστικό σας είναι να επιλέξετε κομμάτια με απλές και ταυτόχρονα ιδιαίτερες γραμμές. Όπως ακριβώς συμβαίνει με την πολυθρόνα της παρακάτω φωτογραφίας που είναι κλασσική και παράλληλα πολύ μοντέρνα. Ιδανική για κάθε μοντέρνο χώρο, μπορεί να φέρει ασύγκριτη αισθητική όταν την τοποθετήσετε μέσα σε ένα ουδέτερο χρωματικά περιβάλλον.

μοντέρνα χρώματα

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα χρώματα που μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά είναι το μπορντώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ