Γκέι ζευγάρι γιόρτασε γενέθλια στη Σκιάθο και τους χτύπησε ο «Ζορμπάς»: Έστειλαν στην «Daily Mail» ντροπιαστικές εικόνες για την Ελλάδα (Φωτό & Βίντεο)

Η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη, αφού όταν απευθύνθηκαν στο προσωπικό του ξενοδοχείου, πήραν αρνητικές απαντήσεις: «No English», «No food».

Ο Τομ και ο Γκραντ από το Σαουθάμπτον επέλεξαν να περάσουν μαζί τις διακοπές τους στη Σκιάθο, ως ζευγάρι, και μάλιστα να γιορτάσουν τα γενέθλια του δεύτερου.

Ο κυκλώνας «Ζορμπάς», όμως, που έπληξε σχεδόν όλη τη χώρα, τις προηγούμενες ημέρες, ανέτρεψε τα σχέδιά τους.

Οι ίδιοι, σύμφωνα με την «Daily Mail», καταγγέλλουν ότι έμειναν στο ξενοδοχείο αποκλεισμένοι για 48 ώρες, χωρίς να έχουν φαγητό και νερό, αφού τα πάντα είχαν πλημμυρίσει.

Ο Τομ δήλωσε: «Το πάτωμα ήταν καλυμμένο με βρώμικο νερό. Το ύψος του έφθανε τουλάχιστον τα πέντε εκατοστά. Μύριζε σαν νερό από υπόνομο. Πέρα από τον κίνδυνο τραυματισμού, υπήρχε σοβαρό θέμα υγιεινής. Τα ρούχα μας και όλα τα κλινοσκεπάσματα έχουν γίνει μούσκεμα. Ανησυχώ ότι οι βαλίτσες μας θα ζυγίζουν πολύ περισσότερο από το επιτρεπτό όριο των 15 κιλών, αφού τίποτα δεν έχει προλάβει να στεγνώσει».

Η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη, αφού όταν απευθύνθηκαν στο προσωπικό του ξενοδοχείου, πήραν αρνητικές απαντήσεις: «No English», «No food».

Εν συνεχεία, απευθύνθηκαν στο πρακτορείο Thomas Cook μέσω του οποίου είχαν κλείσει τις διακοπές τους στη Σκιάθο κι όπως δηλώνει το ζευγάρι: «Νόμιζαν ότι θα φεύγαμε τη Δευτέρα ενώ η πτήση μας είναι την Τετάρτη».

Το ξενοδοχείο, όπως επισημαίνεται, είναι πλημμυρισμένο, το μπαρ κλειστό κι η «πισίνα γεμάτη λάσπη».

Από την πλευρά του, το τουριστικό πρακτορείο τονίζει πως είχε προειδοποιήσει τους πελάτες του για τον κυκλώνα «Ζορμπά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ