Οικογενειακό δράμα στο Άργος: Μπήκε με καραμπίνα στο σπίτι που καιγόταν και σκότωσε την 11χρονη αδερφή του (φώτο-βίντεο)

Στο διαμέρισμα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες υπάρχει και μικρό παιδί ενώ ακούστηκε μια γυναίκα να φωνάζει «βοήθεια θα μας κάψει… το παιδί μου!!!»

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 2:30 στο Άργος όταν πυροσβεστική και αστυνομία ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά σε σπίτι και για έναν άνδρα που κρατάει καραμπίνα.

Στο σημείο έχουν έσπευσαν αμέσως, οχήματα της Πυροσβεστικής και δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως ο άνδρας πυροβολεί κάνοντας χρήση του όπλου που κρατάει.

 

Στο διαμέρισμα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες υπάρχει και μικρό παιδί ενώ ακούστηκε μια γυναίκα να φωνάζει «βοήθεια θα μας κάψει… το παιδί μου!!!» Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ομήρου 3 κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας όπως αναφέρουν οι argolikes eidiseis

Όπως ανέφεραν πηγές της αστυνομίας, o άντρας που κρατάει την καραμπίνα και πυροβολεί, είναι ο  γιος ενός γιατρού από προηγούμενο γάμο. Ο γιατρός έχει ξαναπαντρευτεί και έχει αποκτήσει με την αισθησιολόγο σύζυγό του, ένα κοριτσάκι. Για άγνωστους λόγους ο νεαρός μπήκε μαινόμενος στο σπίτι της μητριάς του, το πυρπόλησε και πυροβόλησε θανάσιμα την ετεροθαλή 11χρονη  αδελφή του.

Όπως μπορείτε να ακούσετε και στο βίντεο μέσα από το διαμέρισμα ακούγεται καυγάς πιθανόν του δράστη και μια γυναίκας.

Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να μπει στο διαμέρισμα, καθώς πρέπει να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά.

Στο σημείο έχει σπεύσει η αστυνομία και η πυροσβεστική και προσπαθούν να πείσουν τον άνδρα να παραδοθεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ