Παντρεύτηκε η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα- φώτο και βίντεο από τον ρομαντικό γάμο της υπό βροχή & με ομπρέλες

 Η καταρακτώδης βροχή δεν πτόησε το ευτυχισμένο ζευγάρι που έφτασε στην εκκλησία λάμποντας από χαρά χαμογελαστό.

Εν μέσω του κυκλώνα Ζορμπά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας  Λένα Παπαληγούρα . Η δημοφιλής ηθοποιός  και ο  αγαπημένος της σύντροφος Άκης Πάντος ένωσαν τις ζωές τους κι επισήμως, το βράδυ του Σαββάτου, λίγους μήνες πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Φιλίππου Βλασσαρούς στο Θησείο και κουμπάροι τους ήταν η ηθοποιός Ιωάννα Παππά και ο σύντροφός της που είναι και αδελφός του γαμπρού, Κώστας Πάντος. 

 Από τα  πρώτα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο facebook, διακρίνεται και το νυφικό της νύφης, το οποίο ήταν λιτό και αέρινο, ενώ είχε επιλέξει να στολίσει τα μαλλιά της με ένα στεφάνι από λουλούδια. 

Οι παραδόσεις κρατήθηκαν και  στον γαμπρό παρέδωσε την νύφη ο πατέρας της Αναστάσιος Παπαληγούρας. Ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης βρίσκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό της κόρης του και ειδικά σε αυτή τη ξεχωριστή στιγμή της ζωής της, δεν σταμάτησε να την καμαρώνει

Απαστράπτουσα και η κουμπάρα, Ιωάννα Παππά, που επέλεξε ένα εντυπωσιακό μοβ φόρεμα από δαντέλα. Η καταρακτώδης βροχή δεν πτόησε το ευτυχισμένο ζευγάρι που έφτασε στην εκκλησία λάμποντας από χαρά χαμογελαστό.

Η Λένα Παπαληγούρα, η οποία βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, διατηρεί σχέση με τον γοητευτικό νεαρό πολιτικό μηχανικό τα τελευταία τρία χρόνια. Μπορεί η ταλαντούχα ηθοποιός να κρατά την προσωπική της ζωή σε χαμηλούς τόνους, αλλά ποτέ δεν έκρυψε τον έρωτά της για τον αγαπημένο της. Οι δυο τους ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο, το οποίο οδηγήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα σκαλιά της εκκλησίας, παρουσία της οικογένειας και των αγαπημένων τους φίλων , οι οποίοι αψήφησαν την κακοκαιρία προκειμένου να βρεθούν κοντά τους.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ