Top Woman η Madison: Έχτισε μια επιτυχημένη επιχείρηση ενώ πήγαινε σχολείο & έγινε εκατομμυριούχος (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να πήγαινε ακόμα σχολείο στα 12 της χρόνια, η μικρή Madison Nicole Robinson, όμως κατάφερε να δημιουργήσει τη δική της αυτοκρατορία και έκτοτε κερδίζει εκατομμύρια δολάρια. 

Η Madison Nicole Robinson επιχειρηματίας από το Τέξας, είναι η ιδρυτής και ιδιοκτήτρια της εταιρείας FishFlops.

Η νεαρή παράγει παπούτσια και ρούχα με θαλασσινά μοτίβα, η οποία αποφέρει ετήσια κέρδη που ξεπερνούν το 1.000.000 δολάρια.

Όλα άρχισαν το 2010, όταν η Robinson υπέγραψε συμβόλαιο με την BBC International και ξεκίνησε να τρέχει την εταιρεία της, κερδίζοντας τότε το 50% των συνολικών εσόδων.

Όπως η ίδια δήλωσε σε συνέντευξη της, πάντα αγαπούσε τη θάλασσα και το κολύμπι, αλλά και η ζωγραφική.

Έτσι λοιπόν, μια μέρα που επέστρεψε σπίτι από την παραλία, συνδύασε τα θαλασσινά μοτίβα με το σκίτσο ενός ζευγαριού σαγιονάρες, τις οποίες ονόμασε Flop Flops και έδειξε το σκίτσο στον πατέρα της, ο οποίος την ίδια μέρα αγορά ένα site, στο οποίο έδωσε αυτό το όνομα, με σκοπό να πουλήσει ακριβώς αυτό το είδος υποδημάτων.

 

Μιας και εκείνος εργαζόταν ήδη στο χώρο της ένδυσης, έστειλε τα σχέδια της ταλαντούχας κόρης του στην Κίνα, όπου γινόταν η παραγωγή των δικών του προϊόντων και εκείνα ξεκίνησαν να παράγονται.

Πλέον η σειρά ρούχων και παπουτσιών Tween, της Madison Nicole, είναι διαθέσιμη σε 150 καταστήματα, καθώς και στο Saks Fifth Avenue και παρά το γεγονός ότι εκείνη δεν είχε εμπειρία πάνω στο σχέδιο, συνεργάστηκε με έναν σχεδιαστή από την Καλιφόρνια και τον καθοδηγούσε πάνω στη γραμμή των σχεδίων που αυτή είχε εμπνευστεί.

Όσο για το τι κάνει με τα χρήματα που έχει κερδίσει, φαίνεται ότι η 18χρονη πλέον Robinson τα αποταμιεύει με σκοπό να πληρώσει τις μελλοντικές της σπουδές στο πανεπιστήμιο, που θα έχουν σαν κύριο αντικείμενο τους τις επιχειρήσεις. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ