Γυμναστήριο έβαλε σάκους του μποξ με τα πρόσωπα του Brexit: Μπόρις Τζόνσον και Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ (Φωτό & Βίντεο)

Όλοι οι πρωταγωνιστές του Brexit σε ένα γυμναστήριο.

Οι Λονδρέζοι που έχουν μπουχτίσει με το Brexit μπορούν να εκτονώσουν την οργή τους μέσω ενός ειδικού προγράμματος εκγύμνασης που περιλαμβάνει ασκήσεις υψηλής έντασης, όπως το να χτυπούν σάκους του μποξ με τις φωτογραφίες κάποιων εκ των βασικών πρωταγωνιστών του διαζυγίου με την ΕΕ, για παράδειγμα του Μπόρις Τζόνσον και του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Αποτέλεσμα εικόνας για gym brexit

Το 30λεπτο πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα ασκήσεις όπως «Αγώνας δρόμου με σακιά-Τερέζα Μέι», «Άρσεις βαρών-Τζέικομπ Ρις» και «Politico Headslammer» όπου οι συμμετέχοντες ρίχνουν μπάλες στις φωτογραφίες της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι και του ηγέτη του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν.

Για όποιον θέλει να κάνει ένα διάλειμμα, υπάρχει επίσης η «γωνιά» του Κάμερον για «αυτούς που τα παρατούν», από τον προκάτοχο της Μέι Ντέιβιντ Κάμερον.

Αποτέλεσμα εικόνας για gym brexit

Τα μαθήματα...Brexfit προφέρει το γυμναστήριο Gymbox, του οποίου ο επικεφαλής Μαρκ Ντάιπερ δήλωσε ότι η θεματολογία επιλέχθηκε μετά από δημοσκόπηση μεταξύ των μελών του γυμναστηρίου για αυτά που τους απογοητεύουν από τη ζωή στη βρετανική πρωτεύουσα.

Αποτέλεσμα εικόνας για gym brexit

Το 52% των συμμετεχόντων δήλωσε το Brexit, ενώ ακολουθούν οι τιμές των ενοικίων και οι καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ