Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται «Μετά τα μεσάνυχτα»: Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha.

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του Alpha με ένα talk show το οποίο θα συζητηθεί.

Από τις 9 Οκτωβρίου, κάθε Τρίτη και Τετάρτη, δέκα λεπτά «Μετά τα μεσάνυχτα» -όπως είναι κι ο τίτλος της εκπομπής- τον λόγο παίρνουν πρόσωπα που θα εξομολογηθούν τις ιστορίες τους χωρίς «πρέπει» και «μη».

Τα πάντα, λοιπόν, χωρούν στη μεταμεσονύκτια εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, που αναμένεται άκρως ανατρεπτική σύμφωνα και με την ανακοίνωση του σταθμού.

Η ανακοίνωση του Alpha:

«Τι κοινό έχει ένας κατηγορούμενος για φόνο και μια λαμπερή ηθοποιός; Ένας διάσημος τραγουδιστής με ένα θύμα κακοποίησης; Άνθρωποι με παραβατική συμπεριφορά και άνθρωποι της διπλανής πόρτας; Όλοι έχουν κάτι να διηγηθούν. Το ρολόι δείχνει «Μετά τα μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής, πρόσωπα της επικαιρότητας για να ξεδιπλώσουν τη νύχτα τις ιστορίες που δεν ακούστηκαν το πρωί. Η Ελεονώρα Μελέτη, με την ιδιαίτερη ματιά και την ανατρεπτική της άποψη, επιστρέφει στη μικρή οθόνη κάθε Τρίτη και Τετάρτη, 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ