Με τη Σελήνη στον Ταύρο σήμερα, προσοχή στα συναισθηματικά ξεσπάσματα - Ποια ζώδια επηρεάζονται

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Προσοχή στα συναισθηματικά ξεσπάσματα σήμερα και στα έντονα νεύρα, ιδίως για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου.

Η Σελήνη στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο.

Αναλυτικά:

Κριός: Ξεκινήστε τη διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης, για να υπάρξει καλυτέρευση στις σχέσεις σας. Ο κοινωνικός σας κύκλος ανοίγει ολοένα και περισσότερο.

Ταύρος: Συνεργαστείτε με άνεση σε όλα τα επίπεδα και νιώστε τη συναισθηματική κάλυψη που αναζητούσατε. Να είστε πιο διπλωμάτες στις κινήσεις σας και να μην επιβάλλεται με το ζόρι αυτά που θέλετε.

Δίδυμοι: Μην κάνετε περιττά έξοδα και άσκοπες σπατάλες, που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Εάν θέλετε πραγματικά να πετύχετε τους στόχους σας, βελτιώστε τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Καρκίνος: Η εμπιστοσύνη που θα δείξετε στον εαυτό σας θα είναι μεγαλύτερη, αλλά ακόμα έχετε δρόμο μπροστά σας. Ενταχθείτε σε καταστάσεις που βλέπετε οι άνθρωποι ταιριάζουν περισσότερο στα γούστα σας.

Λέων: Αξιοποιήστε τις  ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους. Τα φλερτ και οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα σας δοκιμάσουν, αλλά θα σας δώσουν και νέες στρατηγικές.

Παρθένος: Τολμήστε αλλαγές που, σύμφωνα με το oroskopos.gr, θα σας δώσουν χαρά και ελπίδα και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία. Εάν κάποιοι δε σας αφήνουν να νιώσετε πιο χαλαροί, εκφράστε τα παράπονά σας.

Ζυγός: Αφού η παρούσα νοοτροπία δε σας συμφέρει, πάρτε την απόφαση και αλλάξτε την ριζικά. Διατηρήστε τις απαιτούμενες ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

Σκορπιός: Οι σπασμωδικές αντιδράσεις σας, δεν βοηθούν τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά. Ακούστε με προσοχή όσα έχουν να σας πουν οι άμεσοι συνεργάτες σας.

Τοξότης: Προσπαθήστε να είστε όσο πιο πολύ μπορείτε ρεαλιστές και αντικειμενικοί σε αυτά που σας συμβαίνουν. Τολμήστε αποφασιστικές αλλαγές και μην αφήνετε τους άλλους να σας παίρνουν τον αέρα.

Αιγόκερως: Αν το ενδιαφέρον κάποιων δικών σας ατόμων γίνεται φορτικό και ενοχλητικό, δείξτε το έγκαιρα. Μην πιέσετε αγαπημένα σας πρόσωπα να δεχθούν αυτά που εσείς επιθυμείτε.

Υδροχόος: Ξεκαθαρίστε με τους συνεργάτες σας το ποσοστό ευθύνης που αναλογεί στον καθένα σας. Θα ανακαλύψετε πως οι άλλοι περιμένουν από εσάς, περισσότερη υπευθυνότητα και υπομονή.

Ιχθείς: Μη μεταφέρετε τα επαγγελματικά σας προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, συγκεντρώστε τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ