Ιστορία τρέλας και φρίκης: Στραγγάλισε 22χρονη έγκυο ενώ η κοπέλα του αφαίρεσε το μωρό μέσα από την κοιλιά της γυναίκας (Φωτό)

Αποτρόπαιο!

Έγκλημα που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους διαπράχθηκε στη Βόρεια Ντακότα, τον Αύγουστο του 2017, όταν η Μπρουκ Κρους δολοφόνησε την 22χρονη Σαβάνα Γκρέιγουιντ, η οποία ήταν στον όγδοο μήνα της κύησής της!

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη του Ουίλιαμ Χόεν, του τότε συντρόφου της Μπρουκ Κρους, στραγγάλισε την 22χρονη έγκυο με ένα σχοινί.

Η Μπρουκ Κρους, μάλιστα, έφτασε στο σημαίο να μαχαιρώσει την Γκρέιγουιντ και να της πάρει το μωρό που κυοφορούσε!

Δικηγόρος Χοέν: «Δεν έπρεπε να είχε βοηθήσει την Κρους»

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», ο δικηγόρος του Χόεν, Ντάνιελ Μπόργκεν, υποστήριξε: «Τη βοήθησε. Δεν έπρεπε να το κάνει. Έπρεπε να είχε καλέσει αμέσως την Αστυνομία».

Η Μπρουκ Κρους, αρχικά, είχε ισχυριστεί ότι της έδωσε το παιδί, αλλά ύστερα ομολόγησε και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, τον Φεβρουάριο.

Πώς έγινε η δολοφονία

Η Σαβάνα Γκρέιγουιντ είχε στείλει μήνυμα στη μητέρα της, ενημερώνοντάς της ότι θα πήγαινε στο σπίτι της... φίλης της, Μπρουκ Κρουζ.

Οι δύο γυναίκες λογομάχησαν κι η Μπρουκ Κρουζ έσπρωξε την 22χρονη έγκυο, η οποία -σύμφωνα με τις εξετάσεις- πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Το παιδί τελικά δόθηκε στον πατέρα του, Άστον Μάθενι, και το κοριτσάκι ονομάστηκε Χέισλι Τζο.

Η δίκη του Ουίλιαμ Χόεν, που κατηγορείται για συμμετοχή σε ανθρωποκτονία, θα διαρκέσει δύο εβδομάδες.