Ιστορία τρέλας και φρίκης: Στραγγάλισε 22χρονη έγκυο ενώ η κοπέλα του αφαίρεσε το μωρό μέσα από την κοιλιά της γυναίκας (Φωτό)

Αποτρόπαιο!

Έγκλημα που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους διαπράχθηκε στη Βόρεια Ντακότα, τον Αύγουστο του 2017, όταν η Μπρουκ Κρους δολοφόνησε την 22χρονη Σαβάνα Γκρέιγουιντ, η οποία ήταν στον όγδοο μήνα της κύησής της!

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη του Ουίλιαμ Χόεν, του τότε συντρόφου της Μπρουκ Κρους, στραγγάλισε την 22χρονη έγκυο με ένα σχοινί.

Η Μπρουκ Κρους, μάλιστα, έφτασε στο σημαίο να μαχαιρώσει την Γκρέιγουιντ και να της πάρει το μωρό που κυοφορούσε!

Δικηγόρος Χοέν: «Δεν έπρεπε να είχε βοηθήσει την Κρους»

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», ο δικηγόρος του Χόεν, Ντάνιελ Μπόργκεν, υποστήριξε: «Τη βοήθησε. Δεν έπρεπε να το κάνει. Έπρεπε να είχε καλέσει αμέσως την Αστυνομία».

Η Μπρουκ Κρους, αρχικά, είχε ισχυριστεί ότι της έδωσε το παιδί, αλλά ύστερα ομολόγησε και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, τον Φεβρουάριο.

Πώς έγινε η δολοφονία

Η Σαβάνα Γκρέιγουιντ είχε στείλει μήνυμα στη μητέρα της, ενημερώνοντάς της ότι θα πήγαινε στο σπίτι της... φίλης της, Μπρουκ Κρουζ.

Οι δύο γυναίκες λογομάχησαν κι η Μπρουκ Κρουζ έσπρωξε την 22χρονη έγκυο, η οποία -σύμφωνα με τις εξετάσεις- πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Το παιδί τελικά δόθηκε στον πατέρα του, Άστον Μάθενι, και το κοριτσάκι ονομάστηκε Χέισλι Τζο.

Η δίκη του Ουίλιαμ Χόεν, που κατηγορείται για συμμετοχή σε ανθρωποκτονία, θα διαρκέσει δύο εβδομάδες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ