12.000 δολάρια αξίζουν τα δάκρυα της αδερφής της Miley Cyrus, Noah Cyrus για τον ράπερ Lil Xan

Χρυσό θα πληρώσουν τον χωρισμό της Noah οι θαυμαστές της!

Η αδερφή της Mley CyrusNoah, ακολουθεί τα χνάρια της μιας και είναι και αυτή τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Μάλιστα ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου της album με τίτλο «Good Cry» και στο πλαίσιο του project συνεργάστηκε με την εταιρία ενδυμάτων Pizzaslime για μια περιορισμένη capsule συλλογή.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

i'm so excited that it's finally out for the world to hear. the #GoodCryEP means so much to me?? it’s a good time to become friends with your emotions. love you cyrens.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NC (@noahcyrus) στις

Στη σειρά αυτή υπάρχει μια κούπα που γράφει «Noah Cryus Tears» με ένα μικρό φιαλίδιο με υγρό που αναγράφει «Noah Cyrus Tears» (Δάκρυα Νόα Σάιρους).

Αυτό κοστολογείται 12.000 δολάρια και περιλαμβάνει περίπου 12 δάκρυα που κύλησαν από τα μάτια της Noah εξαιτίας του χωρισμού της με τον Lil Xan, που συμμετέχει όμως στο album!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

we’re extending the sale til monday bc we love yall. go get it heauxz & listen to the #GoodCryEP while you’re at it ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NC (@noahcyrus) στις

«Η κατάποση αυτών των δακρύων από άνθρωπο δεν προτείνεται, επειδή τα δάκρυα είναι γενικά αρκετά αλμυρά και θα ήταν απλά super... παράξενο να πιεις τα δάκρυα κάποιου άλλου» γράφει στην ετικέτα.

Η σειρά αυτή περιλαμβάνει επίσης  μπλουζάκια με το πρόσωπο του πατέρα της, Μπίλι Ρέι Σάιρους, ένα παντελόνι φόρμας με τη λέξη «θλίψη» στο κάτω μέρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ