Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιόρτασε τα 31 της με την πιο σέξι ανάρτηση & μια φράση όλο νόημα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκλεισε τα 31 και δεν φοβάται να το πει!

 

Πιο σέξι από ποτέ, η Κωνσταντίνα δεν ξέχασε τους followers της στο Instagram, αφού ανήρτησε μια φωτογραφία της, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

«Κάποτε το 30 something με φόβιζε όπως και πολλά άλλα.. Αυτή η χρονιά όμως με δίδαξε ότι αντιμετωπίζοντας τους φόβους σου δεν βγαίνεις ποτέ χαμένος.. Πάντα στα γενέθλια μου λέω η ζωή να μου δίνει ότι έχω σήμερα..
Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου φέρει τόση αγάπη, γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο μου μέχρι τώρα σε όλες τις στιγμές μου από τις πιο δύσκολες μέχρι τις πιο ευτυχισμένες, τα συναισθήματα!!!! Αυτή την αγάπη σας χαρίζω μέσα από όλες τις πλευρές χαράς και γέλιου και σας ευχαριστώ για τις μοναδικές ευχές σας #BirthdayGirl #31 #QueenDina #».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κάποτε το 30 something με φόβιζε όπως και πολλά άλλα.. Αυτή η χρονιά όμως με δίδαξε ότι αντιμετωπίζοντας τους φόβους σου δεν βγαίνεις ποτέ χαμένος.. Πάντα στα γενέθλια μου λέω η ζωή να μου δίνει ότι έχω σήμερα.. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου φέρει τόση αγάπη, γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο μου μέχρι τώρα σε όλες τις στιγμές μου από τις πιο δύσκολες μέχρι τις πιο ευτυχισμένες, τα συναισθήματα!!!! Αυτή την αγάπη σας χαρίζω μέσα από όλες τις πλευρές χαράς και γέλιου και σας ευχαριστώ για τις μοναδικές ευχές σας #BirthdayGirl #31 #QueenDina #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ