Μαγική βραδιά με τον Μάριο Φραγκούλη στο Ηρώδειο: Ξύπνησαν μνήμες και συναισθήματα από ταινίες κι όχι μόνο (Φωτό & Βίντεο)

Υπέροχη συναυλία.

Με μάγεψε για μία ακόμη φορά ο Μάριος Φραγκούλης, όχι μόνο με τη συγκλονιστική φωνή του αλλά και με την επιλογή όλων των τραγουδιών και των ερμηνευτών αλλά και μουσικών που τον συνόδευσαν επί σκηνής.

(Φωτό: NDP Photo Agency)

Από πού ν' αρχίσω; Από την κυρία με τη φωνή νεράιδας, Δήμητρα Σελεμίδου, ή τον Ούγγρο βιολονίστα, Zoltàn Maga, που έφτασε να σπάσει το δοξάρι του από το πάθος με το οποίο έπαιξε και μας συνεπήρε. 

Τον ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής  μου για τη μοναδική ευκαιρία που μου δίνει κάθε φορά που τον ακούω και τον βλέπω στο Ηρώδειο να αγγίζει συναισθήματα.

H καθιερωμένη συνάντηση του Μάριου Φραγκούλη με το κοινό του στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, φέτος, έγινε στις 17 Σεπτεμβρίου υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση της καταξιωμένης δημιουργού, Λίνας Νικολακοπούλου.

Στο Ηρώδειο μαζί του ο σπουδαίος Ισπανός συνθέτης, José-Maria Cano.

Ο Μάριος Φραγκούλης σε τραγούδια από το διεθνές κλασσικό και Classical Crossover ρεπερτόριό του μαζί με μοναδικές στιγμές από τα μνημειώδη έργα Carmina Burana, La Traviata, Canto General, Άξιον Εστί, Όρνιθες και αγαπημένες ταινίες όπως το «La Vita E Bella», «Dances With Wolves», «West Side Story», «Zorba the Greek», την ταινία «Schindler’s List» και την ταινία «Blue» του  Preisner.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του New York Times Athens Democracy Forum και τον τριήμερο εορτασμό του στην Αθήνα. Μέρος των εσόδων της συναυλίας διατίθενται για τους σκοπούς του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ