Οι σοκαριστικές καταθέσεις των γυναικών-σκλάβων του 34χρονου εθνοφρουρού με τις σεξουαλικές διαστροφές - Όπλα, φίμωτρα και βιασμοί

Οι τρεις γυναίκες μιλούν για τον κυκλοθυμικό χαρακτήρα του 34χρονου, που από τη μια στιγμή στην άλλη, ενώ ήταν γλυκός και τρυφερός, μετατρεπόταν σε σαδομαζοχιστή ικανό για όλα!

Φίμωτρα, κολάρα, μαστίγια, ακόμα και όπλα (!) χρησιμοποιούσε ο Λαμιώτης «Μαρκήσιος ντε Σαντ» για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές διαστροφές του, με αγαπημένους του «ρόλους» αυτούς της σκλάβας και του αφέντη!

Οι τρεις γυναίκες που έπεσαν στα δίχτυα του γοητευτικού 34χρονου εθνοφρουρού περιγράφουν στις καταθέσεις τους λεπτομέρειες που προκαλούν σοκ για όσα έζησαν. Την ίδια στιγμή η μητέρα του περνά στην αντεπίθεση χαρακτηρίζοντας τον γιο της θύμα γυναικών που θέλησαν να τον εκδικηθούν επειδή τις απέρριψε!

Ο νεαρός, που συνελήφθη το Σάββατο έπειτα από σήμα της Ιντερπόλ για την αρπαγή της 40χρονης Γαλλίδας πρώην φίλης του, βρίσκεται αντιμέτωπος με τις βαρύτατες κατηγορίες της αρπαγής κατ' εξακολούθηση και κατά συρροήν καθώς και του βιασμού κατ' εξακολούθηση και κατά συρροήν, και αύριο θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια, όπως μεταφέρει η Εύα Παπαδάτου στην Espresso.

Σαδιστής

Στην καταγγελία της Γαλλίδας, που έμεινε φυλακισμένη επί σχεδόν τρία μερόνυχτα στο σπίτι του, στο κέντρο της Λαμίας, προστέθηκαν άλλες δύο. Μια από τα θύματα κατήγγειλε στην Αστυνομία βιασμούς κατ' εξακολούθηση από τον 34χρονο, προτού ακόμη συμπληρώσει τα 18 χρόνια της!

Οπως είπε, ο σαδιστής εθνοφρουρός την απείλησε μετά την πρώτη φορά ότι θα τη διαπομπεύσει και την υποχρέωσε να υποκύπτει σε αρρωστημένα σεξουαλικά «παιχνίδια» με δέσιμο χεριών, φίμωμα στόματος και χρήση ερωτικού κολάρου με λουρί, με τα οποία τη μετέτρεπε σε σκλάβα και την έσερνε σαν σκύλο.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή δεν δίστασε να ακουμπήσει ένα όπλο στον κρόταφό της: «…Εβγαλε ένα όπλο, το όπλισε, μου το ακούμπησε στο κεφάλι και μου είπε ότι δεν θα με βρει κανείς.

Στη συνέχεια με βίασε, όπως άλλωστε γινόταν κάθε φορά που πήγαινα στο σπίτι του» κατέθεσε η νεαρή, σύμφωνα με το lamiareport. Η άλλη Λαμιώτισσα (η οποία γνώριζε τον κατηγορούμενο από την εποχή που πήγαιναν στο λύκειο) περιέγραψε επίσης σκηνές που κόβουν την ανάσα.

Από το 2006, που επιβεβαίωσαν τη σχέση τους, ως πρόσφατα η γυναίκα είχε μετατραπεί ουσιαστικά υποχείριό του, αφού την απειλούσε με διαπόμπευση: «Τώρα τράβα να πεις ότι σε βίασα, δεν πρόκειται να σε πιστέψει κανείς. Μόνη σου ήρθες εδώ» της έλεγε, ενώ σύμφωνα πάντα με την ίδια σε μία περίπτωση την ξυλοκόπησε, την έδεσε χειροπόδαρα και την πέταξε στο πορτμπαγκάζ.

«Στην Ευρώπη υπάρχουν γυναίκες που είναι δούλες κι ο άντρας ο αφέντης τους. Φοράνε κολάρο και δεν το βγάζουν, παρά μόνο αν το αποφασίσει εκείνος» της έλεγε.

Πάντως, και οι τρεις γυναίκες μιλούν για τον κυκλοθυμικό χαρακτήρα του 34χρονου, που από τη μια στιγμή στην άλλη, ενώ ήταν γλυκός και τρυφερός, μετατρεπόταν σε σαδομαζοχιστή ικανό για όλα!

Η υπερασπιστική γραμμή του 34χρονου, πάντως, δεν αλλάζει ακόμα και μετά τις καταθέσεις των δύο Ελληνίδων, εμμένοντας στον ισχυρισμό ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή τους και ότι έφτασαν σε αυτό το σημείο εξαιτίας της απόρριψης και της ζήλιας για την ύπαρξη της 24χρονης συγκατοίκου του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ