«Μαμά, δεν περίμενα να έρθεις»: Η 22χρονη που βιάστηκε, μίλησε στη μαμά της μόλις άνοιξε τα μάτια της

Είχε επιχειρήσει να κλέψει το σπίτι του παππού της.

Η 22χρονη κοπέλα που βρέθηκε σε ημιθανή κατάσταση στο Ζεφύρι έπειτα από βιασμό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Νίκαιας, ξύπνησε από το κώμα, το βράδυ της Τρίτης (18/09).

Με το που άνοιξε τα μάτια της, η κοπέλα αντίκρισε τη μητέρα της, την αναγνώρισε και της είπε: «Μαμά, δεν περίμενα να έρθεις.Σας είδα στο όνειρο μου, εσένα και τον μπαμπά».

Η μητέρα της, σύμφωνα με το χθεσινό (19/09) κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είπε πως δεν τηλεφωνεί συχνά στην κόρη της και πως την αναγνώρισε από την τηλεόραση χάρη σ' ένα τατουάζ που έχει στο στήθος της.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της είπε: «Η κόρη μου δεν μένει μαζί μου εδώ και αρκετό καιρό. Μένει σε κάποιο σπίτι στον Κολωνό. Επικοινωνούμε αλλά όχι καθημερινά, μιλάμε 3-4 φορές στο τηλέφωνο. Γι΄ αυτό δεν την αναζήτησα στο τηλέφωνο. Ήμουν στο σαλόνι, ξαφνικά με την άκρη του ματιού μου βλέπω τη φωτογραφία της κόρης μου στην τηλεόραση. Και είπα αμέσως: "Αυτό είναι το παιδί μου!". Το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά η κόρη μου».

Είχε προσπαθήσει να κλέψει το σπίτι του παππού της

Η 22χρονη κοπέλα, πριν από τέσσερις μήνες, βρέθηκε περιπλανώμενη στο Πεδίον του Άρεως.

Μάλιστα, προσπάθησε να κλέψει το σπίτι του παππού της έτσι ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει τη δόση της, αλλά την αντιλήφθηκε ο ξάδελφός της.

Η κοπέλα που προέρχεται από περιοχή της Δυτικής Αττικής, είχε νοσηλευθεί παλιότερα και στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Τι εξετάζει η Αστυνομία

Η Αστυνομία θεωρεί ως πιθανότερο σενάριο, η κοπέλα να έχει πέσει θύμα βιασμού κοντά στην περιοχή όπου εντοπίστηκε.

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων αναμένονται στο τέλος της εβδομάδας.