Δάκρυα φέρνει η εξομολόγηση της Κ. Μάρκου: Προσπαθώ 15 χρόνια κάνω παιδί, κάπου εκεί με περιμένει

Θέλει να γίνει μητέρα και δεν τα παρατά.

Το καλοκαίρι, 22/7/2018, η Κατερίνα Μάρκου ενώθηκε με τα δεσμά του με τον Θανάση Οικονόμου. Ο γάμος της με τον πρώην βουλευτή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, έγινε στο δημαρχείο της Ν. Σμύρνης, αφού πρώτα είχαν πάρει διαζύγιο από τους προηγούμενους γάμους τους.

Μπορεί η βουλευτής της ΝΔ να έκανε μια νέα αρχή γυρίζοντας σελίδα στην προσωπική της ζωή, αλλά η ευτυχία της επισκιάζεται από τον μεγάλο καημό της, να κάνει ένα παιδί.

Η ίδια εξομολογείται στο Happy Day όσα έχει περάσει τα τελευταία 15 χρόνια στην επίμονη προσπάθεια της να γίνει μανούλα.

"Θέλω τουλάχιστον ένα παιδί γιατί έχω ταλαιπωρηθεί πολύ, δεν θυμάμαι πόσες εξωσωματικές έχω κάνει. Έχουν πωληθεί δύο διαμερίσματα της οικογένειας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά. Προσπαθώ περίπου 15 χρόνια. Η απογοήτευση είναι συνεχόμενη… Είμαι πολύ κουρασμένη αλλά δεν θα σταματήσω γιατί κάπου εκεί πέρα σίγουρα υπάρχει ένα παιδί που με περιμένει και το περιμένω κι εγώ να έρθει" δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά τον πρώην σύζυγό της, αλλά και τον δεύτερο γάμο είπε:

"Τα τελευταία χρόνια δουλεύω στην εκδοτική εταιρεία του πρώην άντρα μου. Χωρίσαμε πολύ καλά. Ήμασταν μαζί από πάρα πολύ μικροί και στο τέλος καταλήξαμε φίλοι και είπαμε ας σταματήσουμε.

Είμαι εξαιρετικά ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, είμαι με έναν άνθρωπο που αγαπώ πολύ και με αγαπάει, είμαστε πολύ ερωτευμένοι και βιώνουμε μια πολύ ωραία περίοδο. Ήταν τα πάντα ξεκαθαρισμένα με τους πρώην μας όταν γνωριστήκαμε, άσχετα με το τι γράφτηκε".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ