49χρονη μητέρα 3 παιδιών επιδεικνύει με καμάρι τον πιο δυνατό κόλπο στην Ευρώπη - Σηκώνει βάρη και δεν κλατάρει..(βίντεο)

Για πολλά μπορούν να είναι περήφανες οι μανούλες αλλά...

Εντάξει είναι γνωστό. Μια μητέρα είναι ηρωίδα. Καθημερινά δίνει μάχες για τα παιδιά της και τις κερδίζει. Μια μανούλα μπορεί να είναι για πολλά πράγματα υπερήφανη. Προσφάτως μάθαμε ότι ένα από αυτά είναι ο... κόλπος της....

Η 49χρονη Κίρστι Ράιτ, μητέρα 3 παιδιών, μπορεί να σηκώνει βάρη με τον κόλπο της χάρη σε ένα αυγό jade από το οποίο κρέμεται ένα μικρό σκοινί που έχει βάλει εκεί . Με υπερηφάνεια λοιπόν ισχυρίζεται ότι με τον κόλπο της μπορεί να σηκώσει μια κονσέρβα φασολιών και ένα βαζάκι Μάρμαϊτ.

 

H 49χρονη εμφανίστηκε στην εκπομπή «This Morning» για να δείξει τις απίστευτες ικανότητές της. Οι παρουσιαστές Ruth Langsford και  Eamonn Holmes δεν έκρυψαν την έκπληξη τους όταν τους είπε: "Αυτό με πονάει αλλά απλά κοιτάξτε τι μπορώ να κάνω", όπως αναφέρει η Daily Mail

 

Η   Κίρστι  αποφάσισε να γυμνάσει τους μυς του πυελικού εδάφους εξαιτίας της ακράτειας που είχε μετά τις εγκυμοσύνες της. Η ίδια υποστηρίζει ότι αυτή η ριψοκίνδυνη άσκηση βελτίωσε κατά πολύ την σεξουαλική της ζωή. Όπως είπε στην εκπομπή, μια φίλη της είπε για την μέθοδο με τα αυγά jade, τα οποία εισάγονται στον κόλπο και αναγκάζουν αυτόν που τα φοράει να πιέζει τους μυς.

Η Κίρστι υποστηρίζει ότι από τότε που ξεκίνησε να σηκώνει βάρη με τον κόλπο της βελτιώθηκε η ερωτική της ζωή και απέκτησε ξανά αυτοπεποίθηση για το πως δείχνουν τα γεννητικά της όργανα. Στην συνέχεια σήκωσε μια μπάλα που ζύγιζε περίπου 1 κιλό, επιδεικνύοντας την τεχνική της στην κάμερα με την πλάτη της.

Mάλιστα, η Κίρστι έκανε δώρο ένα αυτό jade στην παρουσιάστρια με την ίδια να λέει αστειευόμενη ότι «χρειάζεται ένα πραγματικά μεγάλο.»

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ