5 ώρες στην ουρά εκατοντάδες γυναίκες για να ψωνίσουν παπούτσια στο πρώτο κατάστημα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (φώτο)

θα τη δείτε γονατισμένη στο πάτωμα να προσπαθεί να βοηθήσει κάποια κυρία να προβάρει ένα ζευγάρι  Mary Janes

Έγινε Fashion Icon στη δεκαετία του 2000 όταν πρωταγωνίστησε   σε μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές. Είναι αυτή που έκανε τις γυναίκες να λατρέψουν τον Manolo  Blahnik - τουλάχιστον όσες δεν τον ήξεραν μέχρι τότε - και τώρα πουλάει παπούτσια και έξω από το μαγαζί της σχηματίζονται ουρές. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

okay, this is fine. i’m fine. everything’s fine. sarah you do you girl. we’re fine. i’m fine. i love you. it’s fine.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mags (@maggierosestenger) στις

Για ποια λέμε; Μα φυσικά για την "Κάρι Μπράντσο" του  Sex and the city, κατά κόσμον Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.  Η γνωστή ηθοποιός, όταν δεν βρίσκεται σε κάποιο τηλεοπτικό στούντιο η σε κάποιο γκαλά, βρίσκεται στο καινούργιο της  κατάστημα και εξυπηρετεί τους πελάτες της. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NYC! A peek inside 93 South Street. Our new home on the corner of South and Fulton in the @seaportdistrict.nyc. Doors officially open at 11:00am. Come shop with me! X, Sj

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP Collection (@sjpcollection) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We like our money where we can see it, hanging in our closets ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Remy Nicole (@remy_nf) στις

 

Το τελευταίο της εγχείρημα είναι η συλλογή SJP που παρουσιάζεσαι σε μια νέα boutique που βρίσκεται στην πρόσφατα ανανεωμένη περιοχή Seaport του Μανχάταν. Οι τυχερές κυρίες που μπαίνουν στην μπουτίκ διαπιστώνουν ότι μοιάζει με την τεράστια ντουλάπα  της "Κάρι Μπράντσο". 

 

 

Πριν από αυτό όμως..... χρειάζεται να περιμένουν μέχρι και 5 ώρες στις τεράστιες ουρές  έξω από την μπουτίκ."Θέλω οι πελάτες μου να νιώθουν ότι μπήκαν σε ένα αυγό Fabergé" λέει  η Πάρκερ στο Vanity Fair, καθισμένη σε έναν τεράστιο πράσινο καναπέ που βρίσκεται στο κατάστημα της.

 

 

 

 

Αν είστε από τις τυχερές που θα βρεθείτε στη νέα μπουτίκ της αγαπημένης ηθοποιού πιθανόν θα τη δείτε γονατισμένη στο πάτωμα να προσπαθεί να βοηθήσει κάποια κυρία να προβάρει ένα ζευγάρι  Mary Janes.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No I will. X, SJ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις

 

 

 

 

 

Βλέπετε η διάσημη σταρ αρέσκεται να εξυπηρετεί μόνη της τους πελάτες της, πράγμα που έκανε και στα εγκαίνια του καταστήματος της. Όσο για την ιδανική πελάτισσα; Είναι η γυναίκα που κυκλοφορεί στο δρόμο, το "κορίτσι της διπλανής πόρτας" που αγαπάει τα παπούτσια όσο και η Σάρα...

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ