Απόψε ο γάμος Ρέμου - Μπόσνιακ: τα 12 νυφικά, η τούρτα και ο Έρος Ραματζότι, που θα τραγουδήσει (φώτο)

Η guest list για το "γάμο της χρονιάς" περιλαμβάνει τη "Dream Team" της ελληνικής Show Biz, γνωστούς επιχειρηματίες και φίλους τους ζευγαριού - Η ώρα η καλή!

Σήμερα γάμος γίνεται! Η μεγάλη μέρα που ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας έφτασε. Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια ευτυχισμένου κοινού βίου και τη γέννηση της κόρης τους Ελένης, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ θα ενωθούν και με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον 350 καλεσμένων.

Η λευκή πρόσκληση γράφει: «Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας, το γάμο μας, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, στις 19.00, στην Βαρυπόμπη. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα».

Ακολουθούν με μεγάλα μαύρα γράμματα τα μικρά ονόματα του ζευγαριού και με μικρότερα αυτό της κόρης τους, η οποία θα είναι παρανυφάκι.Μετά παρατίθενται τα ονόματα των τεσσάρων κουμπάρων και η διευκρίνηση ότι μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση στον ίδιο χώρο. 

Αυτός δεν είναι άλλος από το εντυπωσιακό κτήμα του κυρίου Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυπόμπη.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι: ο Κώστας  Πηλαδάκης, η κολλητή φίλη της νύφης Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας.

Το ζευγάρι έχει επιμεληθεί προσωπικά πολλές από τις λεπτομέρειες της τελετής, έτσι ώστε να είναι σίγουροι ότι όλα θα είναι έτσι όπως αυτοί το φαντάστηκαν για την πιο ευτυχσιμένη μέρα της ζωής τους. 

Ο γνωστός σεφ  Δημήτρης Σκαρμούτσος θα επιμεληθεί προσωπικά το μενού.

Η guest list για το "γάμο της χρονιάς" περιλαμβάνει τη "Dream Team" της ελληνικής Show Biz, γνωστούς επιχειρηματίες και φίλους τους ζευγαριού.

Ανάμεσα στους επωνύμους καλεσμένους θα δούμε τη Μαριάννα Λάτση και τον γιο της Πάρι Κασιδόκωστα, τον Θόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου, τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Βαρδή και τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τα ζεύγη Ζέιν και Χούρι και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Καλεσμένοι είναι επίσης γνωστοί Τούρκοι επιχειρηματίες, όπως ο ισχυρός άνδρας του ομίλου Dogus Φερίτ Σαχένκ, o πρώην πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ με την Ελληνίδα σύζυγό του Φανή Γραμματικόγιαννη, ο διάσημος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός ως «Salt Bae» από τον ιδιόρρυθμο τρόπο που αλατίζει το κρέας στα εστιατόριά του, αλλά και η Τασία Δενδρινού, η φημισμένη «Τασία από το Φισκάρδο». 

Το παρών στο γάμο θα δώσουν ακόμα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Ναταλία Γερμανού. 

Οι υπόλοιποι είναι συνάδελφοι του Ρέμου που διατηρούν στενή φιλική σχέση μαζί του και, σύμφωνα με όλα όσα διαρρέουν, θα τραγουδήσουν όλοι στην τεράστια σκηνή που θα στηθεί ειδικά για τη βραδιά.

Το «παρών» θα δώσουν επίσης ο Γιάννης Πάριος, η Αννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Βασίλης Καρράς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Τάμτα, η Ελένη Φουρέιρα, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, η Ελενα Παπαρίζου, οι Μέλισσες, ο Στέλιος και ο Αγγελος Διονυσίου και ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Και ο Ερος Ραματσότι

Η πιο μεγάλη έκπληξη, όμως, που ετοίμασε ο Ρέμος για τους καλεσμένους του είναι η παρουσία του Ερος Ραματσότι, ο οποίος φιλοξενείται αυτή την περίοδο στην κατοικία του τραγουδιστή στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά του και αναμένεται να δώσει μια ξεχωριστή ρομαντική νότα με τη φωνή του στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When I’m with you .... Somewhere in 2013 ... #loveofmylife #tbt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις

Η διακόσμηση, το μενού, τα 12 νυφικά και το κουστούμι του γαμπρού

Την οργάνωση και τις λεπτομέρειες του γάμου ανέλαβε ο Γιώργος Ντάβλας, ο οποίος συντόνισε τα πάντα μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις με το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, ώστε όλα να είναι σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Ο γνωστός PR man  είναι χρόνια φίλος με τον Αντώνη Ρέμο, από την εποχή που ο τελευταίος τραγουδούσε στις θρυλικές «Χάντρες» στο Θησείο, όπου ο Ντάβλας έκανε τις δημόσιες σχέσεις. 

Η διακόσμηση του χώρου θα είναι λιτή, με συνθέσεις από λουλούδια του αγρού και λεμονανθούς από το ανθοπωλείο «Drizos Flowers». Η Εμυ Ντρίζου, μάλιστα, θα φροντίσει και για την τοποθέτησή τους στις ροτόντες των δέκα ατόμων, όπου οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι θα απολαύσουν το μενού που φέρει την υπογραφή του σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου

Διαψεύδοντας όσους υπέθεταν ότι ο Αντώνης Ρέμος θα ταξίδευε ακόμη και στο εξωτερικό για να ράψει το κουστούμι του γάμου του, ο λαοφιλής τραγουδιστής επέλεξε τελικά ένα Brooks Brothers, αποφεύγοντας τα διλήμματα για την επιλογή του κατάλληλου υφάσματος και τις χρονοβόρες πρόβες. 

Όσο για τη νύφη, η Ιβόννη είχε σχεδιάσει 12 διαφορετικές δημιουργίες από τις οποίες διάλεξε αυτήν που την εκφράζει καλύτερα! 

Τι έχει το μενού; 

Το μενού του γάμου που έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και θα αποτελείται από σαλάτα για αρχή, ριζότο με θαλασσινά, μοσχαρίσιο φιλέτο ή ψάρι και γλυκό, ενώ η γαμήλια τούρτα θα είναι δικής του έμπνευσης. Και αναμένεται να είναι υπερπαραγωγή. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

White chocolate sour cherries mastixa cream #greekfood #foodie #foodtrip #greekchef

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Skarmoutsos (@dimitrisskarmoutsos) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#santorini #athenianhouse lavender Athenian salad #greekfood making food people love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Skarmoutsos (@dimitrisskarmoutsos) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#greekfood #greekgastronomy #greekfish #dipnosofistirioncatering

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Skarmoutsos (@dimitrisskarmoutsos) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Making food people love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Skarmoutsos (@dimitrisskarmoutsos) στις

Η ώρα η καλή!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ