Συνεργασία Ερμή, Δία και Πλούτωνα 16/9: Αισιοδοξία και Διορατικότητα

Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει ένα τυχερό και ωφέλιμο Εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2018, ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει ένα τυχερό και ωφέλιμο Εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ανοίγοντας δρόμους επικοινωνίας και τύχης, για την επίτευξη σημαντικών στόχων και επιθυμιών όπως αναφέρει το oroskopos.gr

Η προσγειωμένη λογική σε συνεργασία με την τύχη αλλά και την οξυδέρκεια μας, θα μας δώσει λύσεις και ευκαιρίες, σε θέματα που μας απασχολούσαν καιρό. 

Η αντίληψη μας ανεπτυγμένη και η διορατική μας ικανότητα να «διαβάζουμε» τις προθέσεις των άλλων είναι ιδιαίτερα ισχυρή! 

Δυναμικός, ουσιαστικός, εύστοχος, πειστικός, ξεκάθαρος και κατανοητός ο λόγος μας, που οδηγεί σε πετυχημένες συμφωνίες, θετική έκβαση και επιτυχία!  

Έρχονται ωφέλιμες και ουσιαστικές αποκαλύψεις, για να μας κάνουν να κατανοήσουμε, ακριβώς που βρισκόμαστε και τι πραγματικά επιθυμούμε. 

Είμαστε γεμάτοι αισιοδοξία, χωρίς να το παρακάνουμε και αρπάζουμε ευκαιρίες, για να κερδίσουμε την ευτυχία!  

Οι έξυπνες ιδέες, συνεργάζονται με την τύχη, φέρνοντας επιτυχίες και θετικές συζητήσεις!

Ευνοούνται ιδιαίτερα ζώδια και ωροσκόποι της Γης και του Νερού, ιδίως του 2ου δεκαημέρου!

Έρχονται ερωτικά μηνύματα! Θα επηρεάσουν το προσωπικό σου ωροσκόπιο οι όψεις Ερμή-Δία-Πλούτωνα; Στείλε τώρα ΕΡΜΗΣ1 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε από σταθερό ή κινητό στο 14724!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Επικεντρώνεσαι στην δουλειά, διορθώνεις λάθη αλλά και βελτιώνεις την απόδοση σου. Καλή εποχή για επαγγελματικές συμφωνίες, για να ρυθμίσεις το πρόγραμμα σου στην καθημερινότητα, αλλά και για να φροντίσεις το σώμα σου και την εμφάνιση σου.  Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να αναδείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες και τα εργασιακά σου ταλέντα ή για να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνισή. 

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι απόλυτα κερδισμένος στην ερωτική  ζωή, αφού πολλές βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται! Κυνήγησε την τύχη σου και μην την αφήνεις ανεκμετάλλευτη! Θα έχεις σίγουρα προτάσεις για διασκέδαση, φλερτ, ευχάριστες στιγμές και θα σε διακρίνει δημιουργικότητα και καλή φήμη στις κοινωνικές επαφές σου.  Οι συζητήσεις, οι επαφές, τα  μηνύματα και οι συναντήσεις, θα σου δώσουν μία μεγάλη ευκαιρία ερωτική!  

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας βελτιώνεται κατά πολύ, χάρη στις γέφυρες επικοινωνίας που τώρα χτίζονται από σένα και από τους δικούς σου ανθρώπους! Το ερωτικό σου παρελθόν σε απασχολεί ξανά, μέσω ενός μηνύματος ή συνάντησης ή απλά μιας χαρμόσυνης είδησης! Έχεις τώρα την ευκαιρία τώρα, να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου στο στενό οικογενειακό περιβάλλον ή με κάποιο άτομο που θες επανασύνδεση.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι κοινωνικός, επικοινωνιακός, έξυπνος και πολύ δημοφιλής! Μπορείς τώρα  να πετύχεις στόχους και επιθυμίες και επίσης θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και νέα, μηνύματα ή τηλεφωνήματα που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά! Σχέσεις με αδέρφια και γείτονες βελτιώνονται! 

ΛΕΩΝ: Είσαι πολύ δυναμικός, γεμάτος αυτοπεποίθηση και έχεις ισχυρή αυτοεκτίμηση! Διεκδικείς επιθυμίες που έχουν να κάνουν με τον αισθηματικό ή τον οικονομικό τομέα και έχεις ως αποτέλεσμα την επιτυχία. Περιόρισε μόνο την κτητικότητα σου και απόλαυσε τον αισθησιασμό και την σιγουριά στον έρωτα, αυτήν την περίοδο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλεύσου τα εκφραστικά σου μέσα για να πετύχεις ακόμα και την πιο βαθιά σου επιθυμία ή ακόμα και εμμονή! Ο λόγος σου σε καθιστά γοητευτικό και μαγνητίζεις τους γύρω σου, με δυο σου λέξεις. Είσαι σίγουρα ο πρωταγωνιστής των ημερών και ο πιο τυχερός σε διαπροσωπικές σχέσεις!

ΖΥΓΟΣ: Είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, ανανεωμένος ψυχικά και συναισθηματικά, ήρεμος και ικανός να εκφράσεις τα «θέλω» σου! Μην ανακοινώνεις τα προσωπικά σου σχέδια, χρησιμοποίησε άφοβα την διαίσθηση και στην διορατικότητα σου και προτίμησε την παρασκηνιακή ερωτική ζωή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι φιλικές σου σχέσεις βελτιώνονται, είτε μέσω σημαντικών νέων γνωριμιών, είτε μέσω ουσιαστικών συζητήσεων, είτε με ενδυνάμωση των ήδη υπαρχόντων. Μεγαλεπήβολα όνειρα, πραγματοποιούνται και ευχάριστες στιγμές με φίλους, έρχονται! Κάποια προβλήματά σου αντιμετωπίζονται ριζικά, γιατί τώρα έχεις τις ιδέες να πετύχεις και  να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλεύσου το επικοινωνιακό σου ταλέντο, ώστε να κερδίσεις επαγγελματική και οικογενειακή εύνοια! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται και οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας είναι μόνο θετικές και επιτυχημένες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείς τώρα, να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου, να κάνεις νέες γνωριμίες, να απολαύσεις μηνύματα, επαφές και μετακινήσεις! Ένα χαρούμενο νέο, σε συναρπάζει! Κράτα την αισιοδοξία σου ως σύμμαχο σε κάθε σου επαφή ή συνάντηση.  Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεις μόνιμες  λύσεις σε οικονομικά αλλά και ερωτικά ζητήματα που σε απασχολούσαν καιρό τώρα. Χρησιμοποίησε την ισχυρή διορατικότητα σου αλλά και την γοητεία σου για να πραγματοποιήσεις ακόμα και τις πιο βαθιές σου επιθυμίες!  Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες στον οικονομικό αλλά και ερωτικό τομέα της ζωής σου και θα μπορέσεις μέσω της επικοινωνίας, να λύσεις ότι ζήτημα σε απασχολεί και να εκπληρώσεις στόχους!
 

ΙΧΘΥΣ: Η συντροφική ζωή βελτιώνεται, μέσω της σωστής επικοινωνίας και στην ικανότητα σου να γοητεύεις με τον ισχυρό σου λόγο! Θα έχεις πολλές σημαντικές ευκαιρίες να αναζωπυρώσεις την συντροφική σου ζωή, είτε με μία νέα σχέση, γνωριμία ή και επισημοποίηση!  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ